USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучанам показали діток в утробі матері. ФОТО

15 Травня 2013 18:18
Як виглядають малюки в утробі матері та які вони мають розміри у віці 4 тижнів до 7 місяців внутрішньоутробного розвитку можна було побачити сьогодні у Луцьку. Такий неординарний підхід використовує у своїй просвітницькій роботі Центр допомоги жінкам «Єва».

Презентували діяльність свого центру волонтери центру під час Луцького сімейного форуму, який 15 травня відбувався у Палаці культури Луцька.

Кореспонденту «Волинських новин» волонтерки центру розповіли, що офіційно в Україні робити аборти дозволено у віці плоду до 12 тижнів, утім, кажуть, вже в перший місяць життя плід вже сформований у повноцінну дитинку, у якої б’ється серце.

Вона розповіла, що під час зустрічей та лекцій у навчальних закладах міста вони використовують силіконові моделі малят від 4 тижнів внутрішньоутробного розвитку і до 7-ми місячного віку, аби ілюструвати наочно, що дитинка, яка втратила можливість народитися за рішенням мами – не «біологічні відходи».

«Діти дуже відкриті та з ними легко говорити, але ми використовуємо індивідуальний підхід, працюючи з різними групами дітей та надаємо інформацію, враховуючи їх вік», - зазначила представниця центру допомоги жінкам.

«Ми не займаємося безпосередньою профілактикою абортів, але намагаємося пояснити дітям, що життя зароджується набагато раніше, ніж народжується дитина. Мало кому відомо, що у віці кількох тижнів внутрішньо утробного розвитку малята мають сформовані органи, а на 19-21-ий день у них день б’ється серце і дитинка росте. У віці 4 місяців дитинка ворушиться, закриває і відкриває очки, прокидається і відчуває, що мама поїла. Малятка в цьому віці вже смокчуть пальчик», - розповіли активістки.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mangol Показати IP 16 Травня 2013 08:22
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus