USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка, яка працювала на спецслужби РФ, поїде на антиукраїнський форум в Москву

26 Жовтня 2018 09:48
Лучанка Ольга Саган, яку в 2017 році СБУ викрила на співпраці зі спецслужбами Росії, відвідає «VI Всесвітній конгрес російських співвітчизників, які проживають за кордоном».

Про це пише донецький блогер, відомий під псевдонімом «Фашик Донецький».

Зі слів блогера, 1 листопада в Москві відбудеться так званий «VI Всесвітній конгрес російських співвітчизників, які проживають за кордоном». У програмі вказано, що під час заходу «росіяни з України будуть відстоювати свої права на форумі в Москві».

«Серед пріоритетів - боротьба з русофобією та антиросійськими настроями в країнах проживання співвітчизників.

Хотілося б відзначити, що, незважаючи на окупацію України київської хунтою, утиск прав російськомовних, заборона на висловлювання своїх думок, що відрізняються від майданівської доктрини, яка вже давно стала державною політикою, в Україні є ще люди, які не бояться визнати, що вони росіяни, не бояться підтримати незалежність ДНР І ЛНР і повернення Криму в рідну країну. Свідченням цього є участь майже 20 представників з різних регіонів України», - йдеться в програмі заходу.
Також на сайті опублікували імена і прізвища українців, які візьмуть участь в «конгресі».

Серед них – голова ГО «Російський культурний центр Волинської області» Ольга Саган. Зазначимо, що лучанці інкримінують співпрацю зі спецслужбами Російської Федерації. У 2014 році Ольга Саган хотіла у Луцьку використати георгіївську стрічку для об’єднання України.

Цьогоріч Саган у складі волинської делегації відвідала Міжнародний форум Переможців, що відбувся у російському Брянську, а також дала інтерв’ю виданню «Россия. Брянск».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
може Показати IP 26 Жовтня 2018 10:02
Вона бізнеспартньор як і конановичі і мєдввєд..держуть для борьби вєчної
Укр Показати IP 26 Жовтня 2018 11:00
І вона живе в Луцьку?
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2018 13:25
Ну якщо вона співпрацює з спецслужбами Росії, то хай наше доблесне СБУ це доведе та посадить за грати. А то виходить людина спокійно собі живе в Луцьку і їй досі нічого не пред'явили. Або СБУ ні фіга не вміє працювати або це все бла бла бла
Клава Показати IP 26 Жовтня 2018 13:40
Дуже гарна жіночка...
лучанин Показати IP 26 Жовтня 2018 13:43
Терміново відправити на ПМЖ до кацапів!
Реаліст Показати IP 26 Жовтня 2018 14:38
Немає слів...... Люди, чи ви зомбовані, чи подуріли? Якби вона працювала на спецслужби РФ, то давно було б порушене кримінальне провадження. Наші ЗМІ захлиналися б від новин, а "патріоти" скакали б під судом, вимагаючи покарання. Людина має власну думку і свій погляд на речі, що її оточують, може, багато з чим не погоджується (до речі, як і більшість тверезомислячих людей), то її треба ганьбити? Хоче їхати в Москву - нехай їде, це її справа. Офіційно оголошено про стан війни, розірвано дипстосунки, припинено торгівлю? А російський газ, куплений вдвічі дорожче, вам нічого не пече, патріоти? Плдивтшся, послухаєш, то дійсно пригадаєш Шевченкове "......неначе люди подуріли.....". Куди ви йдете, і кому ви потрібні з своїм дурнувата печерним людиноненависницьким націоналізмом? Хто дав вам право всіх повчати силою?
цікаво Показати IP 26 Жовтня 2018 15:10
Скільки ще спецслужби будуть возитись з цим лайном?!
Реалісті Показати IP 26 Жовтня 2018 15:12
Оля, гарно відбиваєшся, гарно пишеш, але правда вона інша
Василь Показати IP 26 Жовтня 2018 15:35
"Зла доля послала одному народу три випробування.Послала голод- народ вижив.Послала холод- вистояв.Тодi вона навчила його дiтей брехати.I народ перестав iснувати". Притча
Реаліст Показати IP 26 Жовтня 2018 16:03
Я не Оля. І, взагалі, я чоловік.
Дон Показати IP 27 Жовтня 2018 11:30
Удивительная у вас тут жизнь . А мы живем спокойно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus