USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка обманом отримала понад 100 тис. соцдопомоги

27 Листопада 2019 12:40
Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що 38-річна жителька обласного центру Волині з метою отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, подала до департаменту соціальної політики Луцької міської ради завідомо підроблені офіційні документи.

Зокрема, правопорушниця не вказала в декларації відомості про належний їй будинок та земельну ділянку, що позбавило б її права на отримання вказаної соціальної допомоги, повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Своїми діями зловмисниця завдала територіальній громаді міста Луцьк в особі Департаменту соціальної політики Луцької міської ради матеріальну шкоду на понад 100 тис. грн.

Слідчі поліції повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 3, 4 ст. 358 та ч. 1, 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів та шахрайство, відповідно. З метою гарантії відшкодування збитків державі накладено арешт на майно підозрюваної.

Справа з обвинувальним актом скерована до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Психопланетарій, Лип Показати IP 27 Листопада 2019 13:41
У нас такий народ думаю 70% не можуть прожити і 1 дня, щоб не обманути ближнього, а саме: сусідів по помешканню, на дачі чи городі ділять тих 30-40 сантиметрів землі між собою аж очі виймають один у одного, у побуті, в чергах, кожний хоче першим бути, на роботі серед колег, в транспорті перед контролером вигадуєм казки, а скільки брехунів, щоб отримати субсидію, а саме головне кого із знайомих не зустрінеш зразу питають у тебе є субсидія - кажу немаю, відповідь - не вмієш жити. Так і в цьому випадку з герогінею сюжету. Решта 30% громадян України або законослухняні або боягузи. Не переживайте я себе відношу до законослухняних громадян. Всім добробуту.
гага Показати IP 27 Листопада 2019 14:05
більше половини"малозабезпечених" такими не являються....
Івін Показати IP 29 Листопада 2019 20:34
Багато громадян намагаються першими обманути державу. Бо держава обманювала всіх громадян неодноразово...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus