USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанки оздоровлювалися за допомогою арт-терапії. ФОТО

27 Травня 2013 13:50
Арт-терапія для дівчат, які взяли участь у проекті «Я хочу бути здоровою», відбулася у суботу, 25 травня, у Луцьку.

Про це пише Волинський інформаційний портал.

Керівник проекту «Я хочу бути здоровою» Лідія Кожевнікова провела арт-терапію для молодих дівчат, які взяли участь у фото-проекті. Вона зауважила, що у житті жінка повинна бути у гарному як фізичному, так і емоційному стані.

Тренер заняття Ольга Созонюк підготувала чимало цікавих вправ, які допомогли кожній жінці розкрити деякі аспекти свого «я» та зрозуміти, чого бракує на даному етапі життя. Під хорошу музику учасниці проекту ліпили з пластиліну, спілкувались та визначали, що для них є успіхом.

Саме цієї сфери й стосувалась арт-терапія. Кожній учасниці запропонували обрати для себе цитату відомих людей, та дописати власне бачення цього поняття.

Окрім того, під час арт-терапії працював «магазин», де кожен міг придбати те, що йому необхідне: «кохання», «сім’ю», «друзів», «багатство», «суспільне визнання», «посаду» та інші важливі речі. Проте, магазин був не простий, адже для того, аби отримати бажане треба було чимось пожертвувати: часом, свободою, самореалізацією, чи ще чимось.

Потім усі зробили свою ляльку на успіх. Як розповіла Ольга Созонюк, наші предки не знали такого поняття, як «арт-терапія», однак займались цим. Адже яскравий приклад – лялька-мотанка. Її робили на різних етапах життя й для різних потреб.

Лялька успіху – це лише жіноча берегиня, раніше робили її так, аби жоден чоловік не побачив. Якщо ж під час процесу створення хтось таки заходив до кімнати, то лялька вважалась зіпсованою. Вона несе енергетику майстрині, а тому робити її слід у гарному настрої.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus