USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучани два роки домагаються від підрядника завершення ремонту

2 Червня 2017 16:00
Мешканці мікрорайону ЛПЗ потерпають від недоробленого ремонту.

Про це стало відомо під час засідання 24 чергової сесії Луцької міської ради 31 травня.

Депутат Євгеній Ткачук у своєму запиті озвучив, що уже два роки не може від підрядника домогтися завершення ремонту. Йдеться про ПМК, яке ремонтувало дорожнє полотно на вулицях Грабовсього, Шота Руставелі, бульвару Дружби Народів.

З його слів, попри обіцянки залишилися невідремонтованими пішохідні доріжки між ДНЗ № 22 та 23 і між двома прилеглими будинками. Також після ремонту дорожнього полотна на вулиці Шота Руставелі не доробили пішохідні доріжки, а старі бордюри, до слова, замінили на вживані. На бульварі Дружби Народів не доробили пішохідну доріжку, а біля будинку №5 не вклали обмежувача руху, як обіцяли.

Тож депутат попросив виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука взяти на контроль цю ситуацію і рекомендувати підряднику завершити задекларовані роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus