USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани хочуть, аби відремонтували перехід між проспектами

15 Серпня 2016 08:46
Лучани скаржаться на розбитий прохід між проспектами Перемоги та Грушевського.

Петицію з проханням відремонтувати цей проміжок дороги зареєструвала Тетяна Бацаєва.

«Може не чекати дощів та відремонтувати прохід між проспектами Перемоги та Грушевського ? Покриття просто в жахливому стані, пройти від Грушевського біля будинку №24 після дощу просто неможливо!», - йдеться в петиції лучанки.

«А потім за поворотом біля садочка №32 новий жах: треба лізти по паркану, бо знову неможливо пройти. Але це ще не все. Між садочком та школою є "прохід" шириною 1 метр, збудований 40 років тому, асфальту вже немає», - додає жінка.

Та наголошує, що лучани змушені обходити проблемні зони територією школи №15 – там, мовляв, люди виламали огорожу, щоб облаштувати прохід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2016 09:02
100 % підтримую І ще від буд.13, що по Перемоги і до буд.18, що по пр. Грушевського кожного дня від зупинки міського транспорту по переходу між дитячими садочками 17, 16 і 32 ходять працівники та пацієнти Обласної клінічної лікарні та Пологового будинку, вагітні жіночки, мами з колясками. Покриття в жахливому стані, ніякого освітлення (скоро почне рано темніти, діти зі школи номер 5 через ту доріжку повертаються додому). Зверніть увагу!!!
Лучанці Показати IP 15 Серпня 2016 15:05
Не просто зверніть увагу, а прокладіть нормальне асфальтове покриття і зробіть освітлення! Центр міста і нічого не робиться. Реально як там людям ввечері ходити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus