USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани хочуть, щоб ринки у вихідні працювали до 18:00

5 Квітня 2016 11:59
Продовжити роботу ринків у Луцьку до 18:00 у вихідні дні просять міську владу.

Про це йдеться у відповідній петиції, розміщеній на сайті єдиної системи електронних петицій 4 квітня.

«1. Пропоную продовжити тривалість роботи ринків Луцька у вихідні дні до 18 години. Оскільки вихідних лише два, а планів на них дуже багато. Треба розширити час для поїздок на ринок.

2. Пропоную перенести вихідний день роботи ринку з понеділка на неділю. Дуже багато людей ходять у храми. Відповідно ще менше часу лишається на вдвідини ринку», - пише автор петиції Федір Товстанюк.

Нагадаємо, наприкінці минулого року працівники луцьких ринків просили вихідний у неділю, однак їхні петиція не набрала необхідної для розгляду кількості голосів.

За станом на 5 квітня петиція «Продовження робочого дня ринків Луцька» набрала 12 голосів із 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 13 днів.

Підписати петицію можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
лучани Показати IP 5 Квітня 2016 12:07
Автор петиції ,вчитель молодших класів, який працює масажистом. Цим все сказано.
луцьк Показати IP 5 Квітня 2016 12:33
не треба нічого нікуди переносити, хто за,голосуємо.
нхя не смішно до луцьк Показати IP 5 Квітня 2016 14:03
Центральний (!?) ринок (!?) потрібно "перенести" бульдозерами в Стир.
ВОВК до нхя не смішно Показати IP 5 Квітня 2016 17:17
коментар було видалено
111 Показати IP 5 Квітня 2016 12:59
Дибільна пропозиція. Там і так торгів майже немає, то ще до 18.00 працювати. в Суботу і Неділю основні торги, тому про перенесення вихідного і мови не можна вести.
А так ? Показати IP 5 Квітня 2016 13:54
В Європі всі торгові заклади у вихідні дні не працюють ! А ті, в кого спина в глині, замість того, щоб іти до церкви, ходять на базари .Їм всеодно, шо в неділю робити - чи паркет циклювати, чи город садити, чи наволочки прати. Ім базар замінив і церкву, і хату - читальню ,і клуб по інтересах. Головне вторгувати, скупитись, продати, заробити, потріпатись, обсудити, себе показати на других подивитись. Та батьків провідай, з дітьми в парк піди, книжку дочитай, з друзями поспілкуйся ! А потім нарікаємо на бездуховність, безкультур'я, невихованість і неповагу до батьків, відсутність і незнання традицій.
Анонім до А так ? Показати IP 5 Квітня 2016 14:04
Це так на твій погляд. А насправді все трохі інакше. Поперше. ми не в Європі і доходи в нас головне не Європейські, щоб дозволити собі розважаловки кожну неділю- не той настрій. До храмів ходять в різні дні, а в неділю люди повально ідуть на ринки для чого?- щоб зекономити. Хто хоче-іде в церкву. Ніхто ж на базар не гонить-іди собі в парк. витрачай грошенята. А ми підем на базар, купимо на опті харчів подешевше і все в нас буде добре.
Роман до А так ? Показати IP 5 Квітня 2016 15:35
Ти видно багато по Європі поїздив якщо таке несеш. Що значить замість того щоб іди до церкви? Хто ти такий щоб говорити що кому і коли робити? Як ти можеш робити такі висновки виходячи з того що базар в неділю працює? Будеш попрошайнічати в церкві наступного разу, попроси розуму тобі добавати.
Анонім до А так ? Показати IP 6 Квітня 2016 01:19
В хату - читальню- це куди треба в неділю іти-в бібліотеку?
Аноним Показати IP 5 Квітня 2016 15:05
А я проголусував "за", тому що, ринки в такому вигляді не повинні бути. Не буде іншого, будемо топтатись на місці, і, крім Росії, нас ніхто не візьме, і свою державу втратимо.
111 Показати IP 5 Квітня 2016 15:50
Хто хоче встигне і до храму, і на ринок і ще чимось зайнятися, Хто не хоче тому зроби хоч до 20.00 - всерівно не встигатиме. Не хочеш ходити в неділю на ринок - не ходи. Уже була пропозиція на сайті петицій ввести голосування не лише за (до речі, дивилася декілька голосувань з різних питань, є певна кількість людей, яка голосує за все підряд), а ввести й голосування проти, ось тоді це буде справедливіше
аня. Показати IP 6 Квітня 2016 00:26
що там продавцям до 18 години робити? пройшли ті часи що у вихідні не можна було пройти по базару. зараз у людей нізчим ходити. продавців більше ніж покупців. скоро там зовсім пусто буде- люди стали бідняками!
Анонім до аня. Показати IP 6 Квітня 2016 12:05
не люди стали бідняками, а базар - знахабнів! зараз велика конкуренція на пропозиції кращого гатунку, ніж пропонують там.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus