USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лучани платять за «комуналку» все більше, а отримують послуг - менше?

16 Лютого 2014 11:22
Тарифи на утримання будинку у Луцьку збільшилися ще в липні минулого року. Проте лучани запевняють, обіцяного добробуту і досі не відчувають. Хоча щомісяця сплачують комунальникам кругленькі суми. Де ж обіцяні покращення та ремонти?, інформує ТРК «Аверс».

За метр квадратний свого будинку мешканці проспекту Грушевського, 1, сплачують ЖКП№3 дві гривні. Тобто, за ці гроші ЖЕК зобов’язується прибирати прибудинкову територію, сходові клітки, підвали та технічні приміщення, атакож здійснювати технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньобудинкових систем, знищувати комах та гризунів, обслуговувати димовентиляційні канали, ремонтувати конструктивні елементи, освітлювати місця загального користування та обслуговувати ліфти. Натомість, більшість із цих послуг так і залишаються лише на папері.

За більш як півроку єдине на що назбирали в ЖКП№ 3 - ремонт одного під’їзду. Щасливчиками стали мешканці восьмого під’їзду, на Грушевського, 1. Чому саме їхні площі обрали знають. Кажуть, аби в під’їзді стало гарно, випросили.

Начальник третього ЖКП Руслан Юлдашев тішиться тим, що є. З його слів, ремонт обійшовся у 30 тисяч гривень. Посадовець розповів: на черзі інші під"їзди і гроші мешканців нікуди не пропали.

Начальник ЖКП також повідомив, що «після того, як тарифи на утримання будинку збільшилися, мешканцям не потрібно платити за ремонт в під’їзді. Всі роботи та матеріали обслуговуючий ЖЕК повинен купити та провести за свій розрахунок. Їм лише потрібно дочекатися своєї черги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 16 Лютого 2014 11:32
Жителі самі винні ,бо не котролюють свої ж витрати. Якщо послуга не надається, то платити не потрібно. Тільки чекають.що хтось чужий розгребе їхні проблеми.
))) Показати IP 16 Лютого 2014 14:16
та не платить їм ни фига, це ж разводилово звичайне!
Луцьк Показати IP 18 Лютого 2014 14:20
Дуже правильно не платити потрібно їм.А тоді вони будуть робити.А це подумайте самі, вони не роблять нічого, а ми їм платимо за що питаєтья? Це ж ми самі дурних з себе робимою Ми б заплатили у магазині за товар, якого б не дали хліба молока і т.д. , а щоб ми їли. Це це ж саме.Люди давайте будемо гуртуватися платити потрібно за роботу і товар, а не за повітря.Щоб началнипки ЖЕКІВ мали по 7-10 тисяч зарплати і будували будинки, як це робить головний інженер ЖЕКУ №2 Ольга Станіславівна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus