USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани повідомили про порушення в маршрутках

1 Грудня 2016 10:31
Відсутність відображення маршруток у системі МАК, переповнені автобуси та проблеми з озвученням зупинок: лучани повідомляють про порушення у луцьких маршрутках.

Про це йшлося під час 15-ої сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до начальника управління транспорту та зв’язку міськради депутат Микола Федік повідомив, що до нього зверталися громадяни з приводу відсутності відображення у системі моніторингу та керування руху громадського транспорту МАК міських маршрутних автобусів, переповненості маршруток. На думку скаржників, така ситуація виникає через самовільне вимкнення водієм системи GPS-навігації. Щодо перевезення кількості пасажирів більшої від технічних параметрів автобусу, депутат нагадав про адміністративну відповідальність за таке порушення. Звертали увагу лучани також на проблеми з озвученням зупинок у маршрутках.

Отже, керівництво управління транспорту та зв’язку просили вирішити вказані проблеми. Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марина Василівна Показати IP 1 Грудня 2016 10:52
Про те ,як обліковується кількість перевезених пасажирів в маршрутках , яка реальна сума грошей від них - замітьте ні слова ! Як платяться в бюджет податки від перевізників ??? Владу це влаштовує , тому що вони це кришують . І весь час кричать ,що перевезення збиткові , але залишити цей " збитковий " бізнес не хочуть !!! Але всі хочуть ,щоб нам жилось як в Західній Європі , з таким підходом незабаром ми будем жити в .... !!!
Петро Показати IP 1 Грудня 2016 14:13
Да дійсно чому не обілічують в марщрутках? Куда ідуть ці грощі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus