USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан обурила відмова Лапіна допомогти з опалювальним сезоном

9 Листопада 2017 14:04
Новина про те, що народний депутат Ігор Лапін проігнорував інтереси лучан, які через можливий зрив опалювального сезону в місті ризикували залишитися без тепла, та на прохання про допомогу надіслав банальну «відписку», викликало обурення у мешканців Луцька, пише Під прицілом.

У коментарях в мережі Фейсбук, користувачі досить негативно відреагували на байдуже ставлення нардепа до нагальної проблеми міста, який свого часу саме завдяки підтримці лучан потрапив до Верховної Ради.

«А ще недавно ходив в бандані по Луцьку і просив допомоги в людей...Люди повірили, проголосували..А тут така фігня», - написав Анар Агаєв.
Святослав Савич задається простим, та в той же час не дуже радісним питанням: «А що він взагалі зробив для Луцька?».
«Давно пора відізвати», - обурюється місцевий житель Yurii Protas.

Лучанин Вася Купар написав, щоб люди менше залишали коментарів до цієї новини, адже «самооборона це його ( Лапіна, - ред.) приватна структура, яка що схоче, те й зробить...хоча це тільки пусте місце лишилось від самооборони».
Народний депутат зіслався на те, що це не входить в його обов’язки, а в той же час, коли на Маневиччині незаконно видобували бурштин та зрізали ліс, Ігор Лапін та його громадське формування проявили до цієї проблеми небачений інтерес.
Очевидно, певні проблеми народного обранця значно ближчі йому по духу, аніж інтереси його виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Йо Показати IP 9 Листопада 2017 14:08
Ви ще не знаєте як лапіна обурило звернення лучан ...
Лучани Показати IP 9 Листопада 2017 14:53
А як на думку лучан, Лапін має помогти???? Є рішення суду, набрало законної сили, не скасовано. Його виконує виконавча служба. Арештовані рахунки згідно закону. То що Лапін заплатити має Тепелену за Луцьктепло.? А ще що ви, Лучани 40 млн винні Луцьктеплу вас не бентежить? Це теж Лапін винен?
Лучанка до Лучани Показати IP 9 Листопада 2017 15:46
Допомога може заключатись хоча б в тому, щоб розібратися з правомірністю арешту рахунків і "законністю" заборгованості Тепелену. А Ви, лучани, сам оплатив за тепло? А ваші сусіди? А родичі?
Лучани до Лучанка Показати IP 9 Листопада 2017 17:06
По-перше, за тепло я не плачу. В мене автономка. Субсидій немав. Боргів ніколи не було. По-друге, арешт накладений законно на основі рішення суду, що згідно Конституції є обов'язковим до виконання. По-третє, перевірка законності дій двс не є компетенцією депутата. Є для цього інші органи. По-четверте, оскаржити рішення суду можуть сторони чи прокурор. Рішення не оскаржено. Значить законне. Тому не пишіть там, де некомпетентні.
Лучани до Лучани Показати IP 9 Листопада 2017 17:09
І по-п'яте, я несу відповідальність за свої дії, мої родичі і сусіди сюди не мають стосунку.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 9 Листопада 2017 15:09
А шо то на фотці за хустка в того Лапіна на голові? Наче ж він є хлоп а в хустині. Отакого нардепа собі маємо
Анонім Показати IP 9 Листопада 2017 18:12
Як хтось колись писав: піду на свою кухню візьму в оренду в себе чашку і чайник і зроблю в кредит собі чай...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus