USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Лучани просять не вимикати світло у дитсадочках та лікарнях

23 Грудня 2014 08:22
Лучани просять міську раду не вимикати світло у дитячих садках та медичних закладах.

Про це під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

Так, найбільша кількість скарг від містян, що надійшли у групу реагування «15-80» у період з 8 по 20 грудня цього року, стосувалась відключення електроенергії на території України, й у Луцьку зокрема. Відсутність електропостачання вносить корективи в роботу ЖКП та викликає незадоволення у мешканців обласного центру.

Лучан обурює те, що відключення електроенергії здійснюють вибірково. Вони просять не вимикати світло хоча б у лікарнях та дитячих садочках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРАФІК АВАРІЙНИХ ВИМКНЕНЬ СВІТЛА У ЛУЦЬКУ

Наразі усі звернення скерували у Луцьку міську філію ПАТ «Волиньоленерго».

Тим часом міський голова наголосив, що усі лікувальні заклади забезпечені автономним енергозабезпеченням, тому, якщо існує факт відключення світла у медичних установах, працівникам лікарень варто перевірити справність автономного обладнання.

«А щодо відключень, то нині у нас є саме така ситуація в країні і нічого з цим поки що зробити, на жаль, не можна», – відповів градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ліля Показати IP 23 Грудня 2014 08:42
а то йде Новорічний ранок і виключають світло і як пояснити дитині, що Діда Мороза не буде, він не прийде, бо не бачить куди йти і як зайти в зал, щоб ні на кого не наштовхнутися, вдень відключайте хоть. Безсовісні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
месник Показати IP 23 Грудня 2014 08:43
Знову Романюк з Гунчиком перед Яйценюком хочуть вислужитись!!! Ліміти ми не перевищуэмо, то чи доцільно це виключення??? Хочу зауважити що під виключення підпадають і підприэмства виробники!! За час виключення, збиваэться процес виробництва, що надалі сприяэ зменьшеню товарообігу і зрозуміла втрата грошей до міського бюджету!! То куму ми робимо краще?? Мабудь наші очільникі забули, що вони служать не Президенту з Прем'эром, а Лучанам!!!!!
лучани Показати IP 23 Грудня 2014 09:18
Народ хоче мати, але не хоче платити. Привикли нахаляву.
хах Показати IP 23 Грудня 2014 09:37
Я против того что бы свет в садиках и больницах был постоянно. Ведь тогда придется ограничить электроэнергией торговые центры, такие как портсити, или фабрики рошен. А ведь без наружных реклам, они никак не обойдутся. Так что пусть лучше света не будет в дет садиках. Они всё равно потребляют меньше электричества за неделю чем ТЦ за день.
Анонім до хах Показати IP 23 Грудня 2014 11:36
прекрасний "черный юмор"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus