USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять продовжити маршрут «вісімнадцятки»

4 Грудня 2015 12:34
У Луцьку збирають підписи за продовження всіх рейсів маршруту № 18 до села Струмівка.

Про це йдеться у петиції на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Продовжити всі рейси маршруту № 18 до села Струмівка ( до газової роздатки та дачного масиву «Маяк») з метою комфортного проїзду людей», - йдеться у петиції, поданій Зінаїдою Коваленко сьогодні, 4 грудня.

До слова, до першого грудня 2013 року маршрутка №18 їздила до масиву «Маяк».

Нагадаємо, у Луцьку електронні петиції приймаються на розгляд міської ради у випадку, якщо вона набирає 300 голосів. За станом на 4 грудня петицію вже підписали 306 осіб з 300 необхідних.Це зобов’язує міськраду розглядати звернення на виконкомі або сесії, а тоді дати відповідь громаді міста.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нещодавно Луцька міська рада дала відповідь на першу електронну петицію, у якій пропонували перенести Старий ринок із центру міста.

Окрім цього, Луцьку міську раду просять «притиснути» псевдоволонтерів.

Так, у Луцьку існує проблема із діяльністю «благодійних фондів», недобросовісних громадських організацій та приватних осіб, які збирають кошти у скриньки на вулицях міста. Кошти ніби збирають на потреби АТО, дітям учасників АТО, для хворих дітей тощо. А під час перевірки документів неодноразово були ситуації що людям, котрим збирали кошти, не були повідомлені про це, або ж вони просто не отримували ці кошти від таких «благодійників».

Луцький виконком просять прийняти вішення «Про визначення місць для здійснення благодійної та волонтерської діяльності в місті Луцьк», у якому визначити критерії для надання дозволу на збір коштів та чітко визначити місця для відведення цієї діяльності.

«У Луцьку є громадські організації та волонтерські організації, які своєю діяльністю зарекомендували себе, як прозорі та чесні організації! Але випадки з недобросовісними організаціями та псевдоволонтерами кидають на них тінь. Правоохоронці не мають достатніх підстав задля припинення діяльності шахрайських «фондів». Єдиним вирішенням даної проблеми, на сьогодні, є впорядкування діяльності по збору коштів з громадськими організаціями та благодійними фондами на території міста Луцьк», - йдеться у петиції, поданій Сергієм Абрамом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
34 маршрут Показати IP 4 Грудня 2015 14:43
Шановні журналісти Волинських Новиню Висвітліть будь ласка долю 34 маршруту у Луцьку.
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2015 16:25
Також цікавить і доля маршруту №33.
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2015 16:27
І також, вирішить питання, вернути маршрут №18, як він ходив раніше до АС-2 по вул. Даньшина.
Товариство Маяк Показати IP 4 Грудня 2015 16:50
Скільки з нас буде знущатися міська рада та міський голова Вони добре знають . що повз масив Маяк не їздить жодна маршрутка Досить ! Кількість підписів вже велика. не допоможе . будемо звертатися в обладміністрацію !Знаємо до кого
Дуся Показати IP 4 Грудня 2015 17:22
Підтримую Лучанина, поверніть маршрут №18 у всі його колишні напрямки, до АС №2 через вул.Данишина, для студентів і жителів міста це необхідно.
18 Показати IP 5 Грудня 2015 02:20
на маршруті замість 5 машин - 3 !!! після роботи нема машини. в міськраді кажуть, що на власника нема управи, треба зробити 18А.
33 Показати IP 5 Грудня 2015 14:16
Да задовбали ті маршрутки! Куди не плюнь -попадеш в маршрутку. Їдеш машиною по вулиці- попереду маршрутка-ззаду-маршрутка . Жовтий колір скрізь. І всерівно комусь мало. Пропоную підняти ціну до 5 гр -і зразу всім вистачить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus