USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Лучани скаржаться на дроти, які звисають між багатоповерхівками

5 Січня 2017 18:08
Жителі мікрорайонів 40 та 40А нарікають на небезпечні масивні дроти, які звисають між будинками. Кажуть, що вони можуть обірватись і під ними страшно ходити.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради.

«Люди інколи бояться ходити поблизу будинків, бо ті дроти так звисають небезпечно. Це і кабелі з інтернетом, телефонним зв’язком тощо», - зауважив депутат міськради Юрій Безпятко.

У відповідь директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що ще з 2012 року діє програма, яка регламентує механізм прокладання кабелів, зокрема, з інтернетом. Також пообіцяв, що перевірить зазначену інформацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Січня 2017 18:22
якщо бояться хай беруть ножі чи ножниці, йдуть на кришу і обрізають!
Олександр Показати IP 5 Січня 2017 18:55
Якщо обріжуть то потім будуть нарікати на відсутність інтернету. Такий наш народ
Користувач Показати IP 6 Січня 2017 04:31
Так у нас уже все місто в дротах та кабелях. Стовби освітлення,електричні,тролейбусні....все заліплено. Ще рік і будем як в павутині жити. Цікаво чи отримує місто з того якись прибуток? Чи є проекти??? І взагалі хто дає дозвіл на цю павутину,проводить нагляд????
анжела Показати IP 6 Січня 2017 09:42
то ше нічого. а ось бігборди за вітром ходять, то це вже щось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus