USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За чим прийшли лучани на сьогоднішнє народне віче

22 Грудня 2013 14:57
Народне віче у Луцьку не розпочалося вчасно у зв’язку із нічним пошкодженням кабелів невідомими особами. Однак людей прийшло на віче чимало.
Так, вкотре висловити власну позицію та виступити проти діючої влади на центральній площі Луцька прийшло близько тисячі лучан, переважно старшого віку.

Недільний майдан розпочався із виконання Гімну України усіма присутніми. Опісля на сцену винесли фото у повний зріст трьох активістів, які через політичні репресії разом з усіма майданівцями бути не змогли.

Організатори та учасники заходу вимагали негайно закрити кримінальні справи проти усіх учасників акцій протесту та звільнити прокурора Волинської області Андрія Параку та начальника УМВС у Волинській області Олександра Терещука, відправити у відставку голову Волинської ОДА Бориса Клімчука та голову Волинської облради Володимира Войтовича, підтримати вимоги Майдану у Києві, звільнення голови РНБО Андрія Клюєва, міністра МВС Віталія Захарченка, відставка уряду Азарова та покарання усіх, причетних до побиття мирних громадян.

«Сьогодні Волинь – номер один по репресіях. Ні в якому регіоні немає стільки політичних в’язнів, як у нас. Завдання влади – посіяти страх та закрити нам рота», - сказав зі сцени депутат облради Ігор Гузь.

Після цього залунали вигуки: «Банду геть!» та «Відставка»

Кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавився у лучанки Олени, з якою метою вона прийшла на майдан:

«Я ще не втратила надію на те, що усе зміниться. Мені хотілося б, аби мої майбутні діти жили у нормальній країні, а серйозні питання не вирішуються, сидячи на дивані», - каже активістка.


Нагадаємо, завтра активісти пікетуватимуть Прокуратуру Волині, аби таким чином захистити тих майданівців, проти кого збираються відкрити кримінальні провадження.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
vlad Показати IP 22 Грудня 2013 15:16
Прийшло чимало :-):-):-):-):-) Ви що з дуба впали чи сосну не обійшли :-)? Було максимум 150 активістів!!! Порахуйте людей навіть у вас на фото плюс відніміть зівак і прохожих та тих хто прийшов на ялинку.... 200 людей для 150000тисячного луцька це фактично 0.1%круто чи не так :-) ... там там на акції збирає більше людей :-) політики не ходіть на майдан через ваші лиця люди ігнорять...:-)
Юрко Залупельний до vlad Показати IP 22 Грудня 2013 15:25
Лесю посчитайте! Один раз как Лесю, другой как памятник!
ivan до vlad Показати IP 23 Грудня 2013 08:29
Ага вони щей діда мороза з йолками певно порахували... Щось як не придивлявся ні козюри ні пащенка ні бровіна з кавою не побачив:-) вітер змінився певно :-) хлопці інші шапки приміряють :-)
дідо Показати IP 22 Грудня 2013 15:17
Фанерні Шиба та Боднар є найкращим свідченням перемоги Клімчука.
Сергій Показати IP 22 Грудня 2013 16:31
Клоуни
патріот Показати IP 22 Грудня 2013 16:36
Коли вже фанери Вітіва, Григоренка, та особливо Гузя будуть?! Набридли вже!!! Вітіву не соромно за рахунок тих людей зарплату депутата отримувати і нічого для людей не робити? А ви стійте, слухайте маячню тих нероб і брехунів!!! Ото люди... самі заслуговують, що в них такі депутати як Вітів! Нехай всю свою зарплату, що не працював, інвалідам та нужденним віддасть, якщо такий "праведний"!!!
Сергій Показати IP 22 Грудня 2013 17:23
Чого бідні, бо майдануті, а чому на майдані бо бідні, за гроші. І так буде в трьох поколіннях
антон Показати IP 22 Грудня 2013 17:37
ХТО НАМИ ПРАВИТЬ!? Верховна Рада України Євреї 43 % Росіяни 34 % Українці 22 % Інші 1 % Кабінет міністрів України Євреї 62 % Росіяни 15 % Українці 15 % Інші 8 % Національний склад населення в Україні Євреї 0,2 % Росіяни 17 % Українці 78 % Інші 5 %
патрон до антон Показати IP 22 Грудня 2013 17:40
А тепер порахуйте національну прилежність того чи іншого опозиціонера!:)
Петро Показати IP 22 Грудня 2013 17:49
ну то пріться як вам добре за таких умов!!
Волинянин Показати IP 22 Грудня 2013 19:49
Дивлячись на фото роблю висновок. Тільки незнаючих ПЕНСІОНЕРІВ і МОЛОДЬ "ОПОЗИЦІЇ" і вдається ДУРИТИ. Пустовіт розвів розсадник корупції в Луцькій міській раді. Ввів цих злодюжок в списки депутатів партії "Батьківщини", а тепер це вже відомо. Дерибан луцької землі, банківські "оборудки" і ін. Не вірю також їм. Вірити можна лише щирим і молодим, як Мая Москвич. Але бідна Мая і не здогадується про "солідних" дядьків типу Пустоціта чи Григоренка і їх хитрі оборудки.
лучанин Показати IP 23 Грудня 2013 09:45
Давайте вимагати кожному лучанину ділянку на Місяці. відставки президента Гондурасу і щоб Сонце стало ближчим до Землі. Смішно? А не смішно виходити на майдан із своїми дурними вимогами - відставки, закриття кримінальних проваджень? Ці люди призначені на посади у встановленому законом порядку, і підуть з них теж таким чином, а не на вимогу кільких при...рків, які ревуть свої дурнуваті мантри "Ганьба" і "Банду геть". Осточортіли вже.
з Луцька до лучанин Показати IP 23 Грудня 2013 10:03
Підтримую 100%!!!
БОГДАН Показати IP 23 Грудня 2013 10:59
Ви думаєте ,що лише в Луцьку опозиція маніпулює та бреше щодо кількості учасників протестних акцій,мітингів та майданів ?Подібна ситуація по всій Україні,в тому числі і в столиці.Виходить на Київський Майдан 5о тис чол.,максимум 100 тис ,опозиція, з відповідного ракурсу, веде телерепортаж, щоб складалось враження про масовість мітингу (як це робити професіонали добре знають),після чого кричить про мільйони протестуючих,які ніби то вийшли на площу і підтримують опозицію. Добре відомо ,що жоден київський майдан не взмосі вмістити мільйон чол,але столичні =революціонери =на це не зважають і безсоромно брешуть.Як правило ,вони завищують кількість мітингувальників у 5-7 разів. Для прикладу -у Луцьку вишло на мітинг 150-200 чол, =революціонери= ж брешуть про одну тисячу чол. Далі деякі брехливі телеканали,контрольовані олігархами транслюють цю брехню по всій Україні та за кордон,після чого складається враження про масовість протестних виступів ,в яких ніби то беруть участь мільйони протестуючих.Крім того, потрібно мати на увазі-чим масовіші протестні мітинги ,тим більше отримують іх організатори доларів,євро та гривень.
перевертні Показати IP 29 Грудня 2013 12:35
хочуть до влади за гроши цру.купка обкурених ковбасою і чаем з карамельки.невже громада міста довго мае терпіти той нужник на площі.якщо влада неспроможня розігнати купку еврохуліганів то може громадяни сами звільнять місто від сморіду
Гость Показати IP 6 Квітня 2014 16:48
Якого чорта вони дійсно ходять на цю площу старі пердуни. Що вони хочуть змінити, а нічого? Ця вся верхушка наша обласна з них відверто сміється,ставлять своїх і далі,Крадене в них ніхто не відбирає. де ви там Данильчуки правдоборці. Ці Вітіві, які собі доплати і зарплати бере.Такий самий злодюга. Що ви хочете, якого добра не було і не буде.Оце дивлюся на це і думаю чи бува ми дурні голодранці з глузду не зїхали, думаю да. Не йдіть не підтримуйте їх своєю дурною мовою,яка нічого не мвняє.Краще беріть вила і громіть їх пожитки награбовані і набудовані за ваш кошт-це буде краще. Ні однієї морди ноновї не поставили ні в одне чиновницьке тепле містечко,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus