USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани завезли на схід «Олів’є» та подарунки для військових і сиріт

3 Січня 2020 22:03
Три тонни вантажу волинські волонтери доставили на схід. Серед пакунків – 270 кілограмів олів’є, домашня випічка, консервація, вареники та засоби особистої гігієни.

З Луцька на схід волиняни виїхали 2-го січня, готували олів’є та вареники 1 січня, по місцях перебування військових розвезли все 3 січня.

До збору багажу долучилися лучани з різних мікрорайонів міста та підприємці, - розповідає голова громадської організації «Розвиток мікрорайонів міста» Наталія Грушка.

«Приємно, що так багато людей відгукнулися до нашої ініціативи. Коли ми ліпили вареники та нарізали олів’є, то це було так на піднесенні: ми співали, жартували, веселилися, з нами були діти, всі були щасливі. Адже ми знали, що частинку своєї любові і тепла передаємо наших захисникам на передову, які боронять Україну від агресора.
Першими сьогодні зранку отримали смаколики, а це салат олів’є, вареники, закрутки, домашні пиріжки, печиво, олію, сало та багато іншого - бійці батальйонів «Світязь», ДУКу та дитячого сиротинцю. Їдучи нашим маршрутом - не минали жодного блокпосту», - наголошує Наталія Грушка.

Та додає, що бійці дуже раділи такій зустрічі й говорили, що зараз волонтери рідко приїжджають.
«Вони дякували і казали, що це для них важливо, бо так відчувають підтримку, а це додає позитиву і впевненості, що їх не забувають. З того, що я побачила, то харчами забезпечені погано. До речі, зустріли дорогою нашого земляка горохівчанина Андрія Мельничука зі «Світязя», він передавав усім вітання. Я отримала безліч позитиву і в якості сувеніру на згадку – нам підписали прапори, які нагадуватимуть про наших мужніх захисників», - розповіла волонтерка.

Зі слів водія Ростислава Сніжка, відвідали військових неподалік населених пунктів Покровське, Бахмут, Авдіївка та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 3 Січня 2020 22:11
а то нічого що "олівьє" в нормальному стані тільки сутки зберігається?
Андрій до Анонім Показати IP 3 Січня 2020 22:58
Під горілку з'їдять.
Вова Показати IP 4 Січня 2020 09:43
Андрій а ти не хочеш там трохи побути і поїсти олів'є під горілку?
Андрій Показати IP 4 Січня 2020 12:07
Вова, а для чого?
ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Січня 2020 15:26
Все ліплять і ліплять, ліплять і ліплять, ліплять і ліплять і т.д.і до безкінечності. А свято перемоги де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus