USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мільйон для військових Волині – «крапля у морі». ВІДЕО

9 Квітня 2014 08:54
Понад мільйон гривень зібрали волиняни на потреби військових. Утім коштів все ще не вистачає.

Про це повідомив голова обласної спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович під час під час брифінгу голови та членів наглядової ради щодо розподілу благодійних коштів на потреби військових частин Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Національної гвардії МВС України, дислокованих на території Волинської області сьогодні, 8 квітня.

Заступник Волинського обласного військового комісаріату Володимир Бондарук зазначив, що збір коштів для військових запропонували організувати громадські активісти. З його слів, для цього необхідно було відкрити рахунок. На думку активістів, оптимальний варіант - використати реквізити спілки Ветеранів Афганістану.

«Після цього створили наглядову раду. ЇЇ члени повинні були слідкувати за розподілом коштів. Головою обрали Григорія Павловича, очільника організації ветеранів Афганістану, людину, яка бачила горнило війни», - продовжує підполковник.

На це Григорій Павлович відповів, мовляв, росіяни очікували, що народ не піде за своєю армією. Але патріотизм піднявся настільки, що навіть бабуся в селі готова віддати усе для того, аби допомогти, нагодувати армію.

«Інформаційну війну ми уже програли. Уже протягом 5 років, але ми зобов’язані допомогти тим, хто зараз сидять в бліндажах. Ми будемо гризти бронетехніку зубами, й сотнями лягати під колеса, але ми будемо захищати рідну землю. Я прошу не бути байдужими!», - закликає волинян ветеран війни у Афганстані, який водночас є і головою наглядової комісії.

Однак, зі слів координатора проекту «Захисти Волинь – збережи Україну» на Волині Олександри Фальчук, у волинян немає довіри до так званих благодійних рахунків. Саме тому створили відповідну групу у соцмережах, де будуть публікувати списки благодійників та звіт про розподіл коштів, які люди переказуватимуть на потреби військових частин.

Гроші можна переказати на спеціальний банківський рахунок:

Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк» МФО 303440 Код 20129977
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 9 Квітня 2014 10:19
А хай Єремеєв бандит і Івахів всі олігархи Волині дадуть армії, а Кузьмук ,всі чиновники в армії куплять собі машини за мільйон і віли побудуть за 3 мільйони.Я особисто здала 100 грн пенсіонерка, але ж вони не вірю,що підуть вони на армію,хоч ви мене вбийте
Захисти Волинь - Збе Показати IP 9 Квітня 2014 10:30
реквізити наглядової ради для допомоги волинським військовим частинам , телефони , списки необхідних речей для в/ч, звіт про використані кошти - на сторінці https://www.facebook.com/SupportVolynArmy телефон коорд. центру : 0630205177, 0661126243

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus