USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Лучани зберуться у жовто-блакитний «живий ланцюг»

18 Січня 2014 12:36
Беручи приклад з першого «живого» ланцюга в Україні, який утворили в січні 1990 року і який з’єднав Київ та Львів, 22 січня 2014 року у Луцьку, як і по всій Україні, у 95 річницю проголошення Акту Соборності українських земель, відбудеться громадська акція відзначення Дня Соборності України.

Зокрема, спільнота у соцмережі Вконтакте групи Наш Луцьк Life закликає 22 cічня 2014 року прийти на Театральний майдан Луцька, по можливості з національною символікою (синьо-жовті прапори, прапорці, стрічки, бодіарт на обличчі). І чим більше - тим краще.

У повідомленні йдеться, що о 16.00 з учасників громадської акції сформують «живий ланцюг» від пам'ятника Лесі Українки до пам’ятника Тарасові Шевченку, що символізуватиме єдність українського народу та соборність українських земель. Після того всі учасники повернуться на Театральний майдан, розгорнуть великий державний прапор та виконають Гімн України. Акція буде відбуватись без політичної символіки, стверджують організатори. Головна мета громадської акції – зберегти цілісність держави Україна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
МИР Показати IP 18 Січня 2014 14:34
Мирные граждане в мирной столице. Мирные каски. Мирные лица. Мирно ведут себя. Мирно бастуют. Мирно дерутся и протестуют. Тем, кто не мирный, нету здесь места. Мирные лозунги мирных протестов. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело и пушисто. Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы. Мирный Бандера. В Киеве мира - без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый Майдан мироточит. Мирно пьет чай. Мирно требует сыра, Кофе, лимонов, уборки сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече Мирные "дети" в черных террорках. Мирные цепи для мирной "разборки". Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все, кто за гранью майданного бунта - "Тушки", "титушки", "банда" и "хунта". Думал ты, "мир" - это пение скрипки, Солнце, объятья, цветы и улыбки? Как бы не так! Мир теперь с кулачищем, Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный Майдан, он не сеет, не пашет - Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет. Мирно блокирует. Ты несогласен? Значит, "титушка". Значит, опасен! ... Мирный Майдан заелозил до дыр Слово когда-то хорошее - МИР
Без агресії до МИР Показати IP 18 Січня 2014 15:31
Мирний тролику, а де в публікації щось говориться про столичний Майдан? Можливо, ти переплутав, під якими дописами маєш заробляти?
Корінний лучанин до МИР Показати IP 18 Січня 2014 16:07
Шановний , щоб зрозуміти МИРНИХ ЛЮДЕЙ на МАЙДАНІ, вивчи для початку мову НАРОДУ серед якого ти проживаєш!!! Але ж ти слабак, очевидно! МОВА - ЦЕ ДУША НАРОДУ ! А в тебе вона інша! НЕ СУДИ І НЕ СУДИМИЙ БУДЕШ! І НЕ ВКЛАДАЙ В СВОЄ "ТВОРІННЯ" інший зміст! ПРОЧИТАЙ ШЕВЧЕНКА , у нього все написано навіть МАЙДАН вловлюється , тільки по іншому висловлюється! Твоє творіння, це просто набір слів! " ЧТО ВИЖУ ТО ПОЮ!" ТОБІ ПОДОБАЄТЬСЯ РОСІЙСЬКИЙ РЕП, ТО ТВОЯ СПРАВА, АЛЕ НЕ ПИШИ ТЕ В ЧОМУ НЕ РОЗУМІЄШСЯ! МИРНИЙ МАЙДАН, ЯКРАЗ ЗА МИР, ДЕМОКРАТІЮ, ЗА ВОЛЮ УКРАЇНИ БОРЕТЬСЯ МИРНИМ ШЛЯХОМ!
Надія до Корінний лучанин Показати IP 18 Січня 2014 16:19
Вам мабуть зовсім засліпило тим Майданом!:) То мирні акції з кийками, цепурами, побиттям перехожих, заклики до погромів...?:) Це демократія, коли навязують свою мову, а іншу не сприймають і не поважають? Ви мабуть з глузду з'їхали і все, по іншому ніяк не сприймається ваша писанина! Загралися вже у політику!!!
Корінний лучанин до Надія Показати IP 18 Січня 2014 17:17
Про глузд не вам судити!!! Ви не є частинкою отого українського народу який бореться за своє майбутнє! Частина росіян, які живуть в Україні, які є російськомовними підтримують вимоги майдану бо вболівають за Україну!!! І хто це навязує мову! ? Не робіть НАКЛЕПИ! СОВІСТІ ТА ПОРЯДНОСТІ ВАМ БРАКУЄ ! Одним словом , ХАМСТВО та НЕОСВІЧЕНІСТЬ ТАК ПРЕ ВІД ВАС!!!
ЗМІ до Корінний лучанин Показати IP 18 Січня 2014 17:52
То таких "корінних" викорінювати потрібно, які саморуч беруться за всіх розписуватись!!! А про наклепи - то ви мабуть вчасно у дзеркало подивились!:) От де наклепи і хамство - це на трибуні Майдану!!!
Корінний лучанин до ЗМІ Показати IP 18 Січня 2014 19:45
Шановний від вас засмерділо 1937р! За кого хто розписується? Ви, шановненький, є справжнісіньким провокатором! Одна особа під різними ніками. Це ж треба так ховатися! Нутро чорне, зрадницьке! Василь Стус про подібних " особєй" писав у своїх творах!!!
Лучанин Показати IP 18 Січня 2014 20:39
Їдею підтримую, але не зможу прийняти участь через фашистську символіку національного альянсу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus