USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани збирають гроші на продукти для військових у Криму

13 Березня 2014 15:00
Українським солдатам, які заблоковані в Криму, можуть допомогти пересічні лучани.

Про збір коштів написала луцька художниця Маргарита Паламарчук в мережі Фейсбук.

З її слів, активістів на півострові відстежують та викрадають, тому пропонується спершу зібрати кошти, а згодом переслати одним платежем.

«Люди, збираємо гроші на продукти для військових в Криму. 5211537309761109 На Кононець Ірину Василівну (це моя найкраща подруга). Не можемо опублікувати картку Михайла (кримчанина, який просить про допомогу), з яким ми на зв'язку, оскільки він учасник Євромайдану в Криму, іх відстежують і викрадають, тому гроші збираємо на нашу картку, а потім одним платежем перерахуємо!!! Дякуємо за допомогу і не байдужість:)», - пише вона.

Крім того, небайдужі можуть допомогти військовим морякам поповнити їх мобільні рахунки. Адже вони досі заблоковані й не можуть ні з ким зв’язатися. Про таке бажання художниця пропонує написати в приват. Можна, каже, навіть написати смс зі словами підтримки або поспілкуватися з ними по телефону.

«На сегодня они заблокированы на озере Донузлав в Новоозерном, где флот РФ затопил 2 корабля, чтобы перекрыть выход из озера нашим кораблям. Моряки не теряют надежды и выразили свою позицию стоять до конца. Просим их поддержать теплым словом, и если возникнет такое желание дать возможность им общаться по мобильному телефону», - йдеться в повідомленні з Криму, яке опублікувала Маргарита Паламарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Алло Показати IP 13 Березня 2014 15:05
Карта на яку збираєте гроші не є надійною
Джулія Показати IP 13 Березня 2014 15:10
Яка гарантія, що зібрані кошти не пропадуть? На Євромайдан теж було перераховано багато, а потім суд арештував рахунки активістів.
ілона вікторівна Показати IP 13 Березня 2014 15:12
хай би краще дітям хворим перерахували а то багачі б"ються за все буде так як має бути то чому люди мають перераховувати гроші? вже у них доміки є все є осталось загарбати землю собі прийде час і люди в ліс не зможуть піти бо там треба ще гроші платити
віто до ілона вікторівна Показати IP 13 Березня 2014 15:49
Справа не в "людях", а в Вас конкретно. Дати чи ні - Ваш особистий вибір. Хлопці в скрутному становищі, я особисто відправлю. Демагогія Ваша їм точно не допоможе
Алло Показати IP 13 Березня 2014 15:19
Чому люди незамислюючись гасять чужі кредити, це ж смішно, невже ми настільки дурні
Джулія Показати IP 14 Березня 2014 21:01
Можу перекинути на номери "Київстар" з бонусних коштів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus