USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани майже на 100% задоволені роботою луцького ЦНАПу, - опитування

13 Вересня 2013 10:19
Щодо діяльності Центру надання адміністративних послуг у Луцьку проводили опитування громадян. Про його результати 12 вересня розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Луцької міської ради Лариса Карп’як під час наради з Президентом України Віктором Януковичем, - повідомляє «Волинський інформаційний портал».

За словами Лариси Карп’як, надання адміністративних послуг – це іспит для влади на готовність до відкритого діалогу з громадою. Для спрощення цього діалогу власне і створюють ЦНАПи. «Громадянин у нашому центрі – це, передусім, клієнт і відвідувач, а не прохач», - наголосила очільниця луцького ЦНАПу.
Наразі ж ЦНАП в обласному центрі Волині надає 223 послуги, у тому числі 54 послуги дозвільного характеру. У планах же – створити кол-центр і пункт надання послуг іноземцям.

Щодо перших результатів, то за два місяці роботи до Центру звернулося майже 10 тисяч громадян. Їм надали понад 6,8 тисячі послуг. Серед суб’єктів звернень провели опитування щодо роботи ЦНАПу. Так, 96,7% відповіли, що Центр працює добре, ще 2,3% оцінили роботу ЦНАПу як задовільну і лише 1% респондентів незадоволений Центром надання адмінпослуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
222 Показати IP 13 Вересня 2013 10:32
А що б інше можна було розповісти під час наради з Президентом! А чи насправді так, то знають лише відвідувачі! Далека до правди доповідь Лариси Карп’як, повна брехня!!!!!!! Там панує повне хамство, презирство до людей та відписки на їх звернення!!!!
Уххх Показати IP 13 Вересня 2013 10:38
Ледацюги і бездарі, професіоналізмом і не пахне. Диванів та кондиціонерів їм не вистацає, млядь, що вдома, розслабили булки з 1 дня роботи і втикають у стелю, цуки. На Полісся їх, картоплю дерти, криси офісні
Ольга Показати IP 13 Вересня 2013 10:40
А,які вони там послуги надають? Чесно не знаю,не зверталася. Чергові туніядці сидять на нашій з вами шиї
лучанка Показати IP 13 Вересня 2013 10:52
да, дійсно, хоч би в газеті "Волинь" надрукували повний перелік їх послуг, чи рекламний листочок в поштовий ящик кинули а то по довідку про склад сім'ї куди йти? В жек як раніше, чи вже до них?
[email protected] Показати IP 13 Вересня 2013 11:07
Як можуть лучани бути задоволені роботою ЦНАП, якщо просту послугу щодо видачі довідки про місце проживання і склад сімї необхідно знову звертатися до ЖЕКу. ГАНЬБА!
Ирен Показати IP 13 Вересня 2013 11:49
Дійсно ніхто не знає, навіть, які вони послуги надають, а вже задоволені на 100 проц. Стидоба. Хто і коли був задоволений такими чиновниками, як вони.Що вони хіба колись нормально обслужили .Ніколи ні в якій службі.Ще одну чиновницьку слжбу створили і посадили своїх дівиць, кумів, сватів і своїх жіночок.І самі себе хвалять.Доходить до абсурду
Лучанка Показати IP 13 Вересня 2013 11:54
А, де взяли такий процент опитування. Вони,що опитували 10 чол.А ви ларисо підіть на вулицю ось зараз і опитайте людей,хоча б 100 і вам тоді скажуть про цей субєкт надавання послуг,люди не знають про його взагалі, а що вони і кому там дають.Самі собі дають,кавку пють з коньчком, а вони нас десь мають.Як можна таке писати,думайте, що пишете іноді, маєте нас за дурнів всіх, але ми не всі дурні,тільки з вами не можемо нічого зробити і захистити себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus