USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали «монстра» луцького ЦНАПу

22 Грудня 2014 21:00
Підприємці Луцька скаржаться на роботу одного із відділів ЦНАПу. Вони кажуть, що оббивають пороги держустанови з конкретним питанням, однак результату - жодного.

Про це йшлося під час засідання Координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва у конференц-залі департаменту «ЦНАП у місті Луцьку» сьогодні, 22-го грудня.

Учасники зібрання висловлювали невдоволення щодо роботи відділу реєстрації суб’єктів господарювання, мовляв, тижнями не можуть добитися того, щоб завершити процедуру закриття підприємницької діяльності. Вони назвали цей відділ «монстром» ЦНАПу.

Посадовці зауважили, що ці скарги непоодинокі, тому ухвалили протокольне доручення, яким попросили чітко регламентувати роботу реєстраційної служби.

«Це вже не перша скарга. Сьогодні ми складаємо протокольне доручення, де попросимо чітко регламентувати роботу реєстраційної служби, бо працюють вони лише до обіду», - наголосив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 22 Грудня 2014 22:09
Обнагліли вони та вже давно, гнати в шию таких працьовників.
Мер підар Показати IP 13 Грудня 2021 22:02
А по п'ятниця вони не будуть працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus