USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани зможуть поспілкуватися із відомим письменником-шістдесятником

19 Листопада 2013 16:44
Відомий письменник-шістдесятник, сценарист, політик, дипломат Юрій Щербак відвідає Луцьк 22 листопада, аби презентувати свій новий роман «Час великої гри. Фантоми 2079 року».
Із книжки зможемо дізнатися яким буде Україна в майбутньому, що загрожуватиме нашій безпеці та здоров’ю, наскільки людські взаємини трансформуються у зв’язку з розвитком суспільства.
Нова книжка Юрія Щербака є надзвичайно важливою, оскільки письменник відтворив у ній власний пережитий досвід, знання та почуття.
Юрій Щербак входить до Спілки письменників України ще з 1966 року, а Спілки кінематографістів – з 1971 року. Був першим головою Партії зелених України, членом Верховної Ради СРСР, першим міністром охорони навколишнього середовища незалежної України, член Ради Національної Безпеки України, Надзвичайним і Повноважний послом України в Ізраїлі, США, Канаді. Ще на початку 80-х років минулого століття захистив докторську дисертацію в галузі медицини.
Проблеми чорнобильської катастрофи, охорони навколишнього середовища і політичних змін у світі постійно висвітлюються у творчості цієї унікальної людини, тож зустріч із нею неодмінно запам’ятається лучанам і гостям обласного центру.
Зустріч з письменником відбудеться 22 листопада у Палаці культури міста Луцька.

У рамках заходу:
13.30
- вручення премії імені Євгена Чикаленка Ліги українських меценатів народному депутату України Ігорю Палиці за самовіддану благодійницьку діяльність, відкриття фотовиставки «Ландшафти благодійності».
Під час зустрічі луцьким міським та шкільним бібліотекам подарують комплекти книг видавництва «Ярославів Вал», які закупив благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». До подарункових комплектів увійдуть книжки Юрія Щербака «Час смертохристів» та «Час великої гри. Фантоми 2079 року», а також праці відомих волинських письменників Василя Слапчука («Книга забуття»), Івана Корсака («На межі»), «Що записано в книгу життя» Михайла Слабошпицького та антології «25 українських поетів на вигнанні». Інтелектуальний набір також міститиме книжки Дмитра Чуба «Живий Шевченко» та «Граматично-стилістичний словник Шевченкової мови» Івана Огієнка з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, яке Україна святкуватиме у 2014 році.
14:00 - презентація книги Юрія Щербака.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus