USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучанин зламав дружині руку й носа і мало не втрапив під колеса авто

25 Квітня 2017 10:09
Чоловік, який перебував у розшуку, мало не втрапив під колеса службового автомобіля на проспекті Грушевського у Луцьку. Його затримали патрульні.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

Згідно з повідомленням, у ніч на 25 квітня екіпаж помітив на проспекті Грушевського чоловіка, який мало не втрапив під колеса службового автомобіля, оскільки переходив дорогу у невстановленому місці. При цьому разом з товаришем мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Особу затримали та доставили в міськвідділ для складання постанови за ч.3 ст.127 КУпАП (порушення ПДР пішоходами, які перебувають в стані сп’яніння).

З’ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку, оскільки напередодні ввечері він наніс тілесні ушкодження своїй дружині, яку госпіталізували з переломами руки й носа.

Тож після оформлення адмінматеріалів патрульні передали 37-річного дебошира слідчому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергей Показати IP 25 Квітня 2017 10:48
Дибіл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus