USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луганчанин розповів про таємний Правий сектор на Сході

17 Червня 2014 18:30
На сході України усі бояться радикалів із Правого сектору, втім, їх ніхто не бачив. Звідки взявся «таємний Правий сектор», розповів волинянам луганчанин.

Спілкування за чашкою кави із редактором луганського інтернет-видання «Сіті Ньюз» Данилом Агеєвим відбулося вчора, 16-го червня.

«Бандерівців, Правий сектор усі так бояться на сході, що коли був Майдан у Києві, то в Луганську в приміщенні облдержадміністрації закрилися беркут, міліція, влада й чекали бандерівців, які мали приїхати з Волині і Рівненщини. Це мали бути не тільки чоловіки, а й жінки і діти, усього чекали 40 автобусів «гостей». Звісно, ніхто не приїхав. А все ж усі говорять про Правий сектор. Ніхто не бачив представників цієї організації, втім, проросійські ЗМІ постійно про них говорять. От настільки у нас люди інформаційно зомбовані», - розповідає очевидець подій Данило Агеєв.

Він каже, що до 2004-го року все було спокійно, Україна була єдиною і не ділилася на бандерівців. А все розпочалося з 2005-го року, коли почали в жителів Донбасу через ЗМІ викликати відчуття несправедливості: «Ми працюємо, а вони проїдають». Зі слів журналіста зі сходу, підливали масла у вогонь комунальні газети, через яке вела пропаганду Партія регіонів. Далі в усіх ЗМІ почали активно говорити про бандерівців, а останні два роки, говорить Данил Агеєв, по телебаченню постійно показують про прекрасний Радянський Союз.

Про те, що десятирічне зомбування уже в’їлося в голови багатьох людей, говорить і те, вважає Данило Агеєв, що молодь Луганська дуже пасивна, а коли спілкуєшся з людьми й наводиш їм факти інформаційного зомбування, навіть своїм рідним, – воно усе заперечують, мовляв не віримо й все.

Також журналіст зі сходу розповів, чому приїхав у Луцьк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Андрій76 Показати IP 17 Червня 2014 19:54
Ты видишь суслика?..Нет?!..Я тоже не вижу,а ОН ЕСТЬ...
айболить до Андрій76 Показати IP 17 Червня 2014 20:27
А чого цей вгодований "суслік" інтерв'ю на право і на ліво роздає? Якщо сім'ю до нас перевіз - це добре, а тепер ружжо у руки і на Схід у Луганськ визволяти Україну від колорадів!!!
Влад до Андрій76 Показати IP 17 Червня 2014 22:49
Файна цитата з файного фільму))) Шкода, що сценарист, Охлобистін, г*внюком опинився(((
Грицько до Влад Показати IP 18 Червня 2014 01:22
А чому ж нормальна здравомисляча людина є г*внюком? Ви б на його місці казали б те саме. Є така приказка:"Незнання законів не звільняє від відповідальності". Так от, небажання знати того що відбувається насправді не звільняє від того що насправді відбувається!
а123 Показати IP 17 Червня 2014 23:56
маніяків гвалтівників і злодіїв теж ніхто не бачить та вони ж є....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus