USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк - серед лідерів у рейтингу прозорості

19 Жовтня 2017 18:36
Згідно проведеного дослідження “Міста з найвищим рівнем прозорості” місто Луцьк посідає почесне четверте місце.

Про це йдеться в результатах рейтингу “Прозорість 50 найбільших міст України”, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Проект реалізується словацькою неурядовою неприбутковою організацією INEKO та українським аналітичним центром “Міжнародний центр перспективних досліджень” (МЦПД) за підтримки Посольства США.

Він спрямований на досягнення трьох основних цілей: розробка рекомендацій для застосування на муніципальному рівні з метою підвищення прозорості діяльності міських рад; підвищення фінансової прозорості регіонів та їх центрів; здійснення оцінки загальної конкурентоспроможності районів і регіонів України.

Основною метою проекту є надання громадськості відповідних даних щодо прозорості міських та регіональних органів влади на основі дослідження серед представників міст та регіонів, а також даних, зібраних із загальнодоступних джерел. Методологія була розроблена за аналогією подібного проекту, що реалізується Transparency International Slovakia. Було опитано 50 найбільших муніципалітетів в Україні. Опитування містило 23 запитання.

Детальніше можна ознайомитися за посиланням: http://transparency.icps.com.ua/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus