USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Комунальники перефарбували кольорові в’їзні знаки Луцька

10 Квітня 2014 13:10
Луцькі комунальники взялися наводити марафет до Великодніх свят. І так «захопилися», що вирішили зафарбувати кольорові в’їзні знаки, що стоять на усіх виїздах з міста, інформують «Хроніки Любарта».

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Івана Кубіцького, в’їзні знаки «підмальовують» щороку.

«Ці знаки перебувають на балансі нашого департаменту. І щороку до свят ми їх оновлюємо – штукатуримо й підбілюємо фарбою. Звісно, вони гарно розмальовані, але ми мусили те діло зробити, бо ж готуємося до свят. А якщо невідомі ентузіасти мають бажання знову розмалювати ці в’їзні знаки, то нехай, ми не проти», – пояснює чиновник.

Як відомо, минулоріч улітку невідомі розфарбували усі шість в’їзних знаків «Луцьк». Величезні бетонні пам’ятники, які завжди були білими, стали кольоровими. При чому на кожному виїзді з обласного центру знаки «одягнули» в унікальне строкате вбрання. Два з них зробили не просто різнобарвними, а навіть патріотичними.

За такий креатив міські владці невідомим художникам відразу ж дорікнули, мовляв, все-таки треба було попросити у муніципалітеті дозволу, хоч і визнали – сама ініціатива позитивна.

Більше того, восени у луцькій мерії оголосили, що шукають невідомих ентузіастів, аби вручити подяку міського голови. Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук тоді заявив, що невідомі художники зробили «гарну справу», мовляв, в’їзні знаки стали значно привабливішими.

«Мені самому подобалося, як воно було розмальоване. На жаль, взимку трохи зіпсувалося, облущилося. Але я не проти, якби воно було кольоровим», – прокоментував міський голова Микола Романюк.

Менше з тим, комунальники вирішили повністю зафарбувати креативний вияв любові до рідного міста. Просто підрихтувати яскраві в’їзні знаки не допетрали. Як кажуть, ламати – не будувати…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Івану Кубіцькому Показати IP 10 Квітня 2014 13:59
треба було забілити собі морду і ще тим хто приймав таке рішення,від вас вимагається тільки одне не нашкодити люди і так самі краще без вис справляються робіть краще щось там де треба А НЕ БІЛІТЬ ПО ПОКРАШЕНОМУ!
Джулія Показати IP 10 Квітня 2014 14:45
Життя і так чорно-біле. Хай би були кольоровими...
304 Показати IP 10 Квітня 2014 15:15
нагадуе прапор ЛГБТ...((((
серий Показати IP 10 Квітня 2014 15:16
дибіли, будинки всі сірим, знаки білим. і так все, ще трохи стригтись однаково будуть заставляти
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 16:47
все-таки треба було попросити у муніципалітеті дозволу - тобто зробити проект перефарбування, це недорого, тисяч 15 у гривнях за кожен знак заплатити в казну, кожному в муніципалітеті по так тисяч 7 дати на лапу, щоб підпис добре до паперу вчепився, почекати дозволу рік-півтора, а тоді вже фарбувати. На фарбу витратять від сили 100 грн.
777 до Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 21:32
коментар було видалено
Руслана Показати IP 10 Квітня 2014 17:00
До директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Івана Кубіцького: мешканці Волинської області розуміють, що вапно коштує набагато дешевше за якісну фарбу, а ми ж живемо у часи тотальної економії...Але могли б "БІДНІ ЧИНОВНИКИ", які мають триповерхові хатки, "стягнутися" і виділити кошти, щоб лише підправити красу, яку зробили невідомі художники. Їм честь і хвала!!!Вони не ходили, не кланялися по кабінетах, а за свої гроші подарували тисячам людей ПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ І ПОСМІШКУ. Образливо, що багато людей думало, що це міскрада так яскраво розфарбувала в’їзні знаки. Вимагаю референдуму, щоб повернути в’їзним написам "ЛУЦЬК" кольорове обличчя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus