USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі маршрутки не з’являються на ранкові рейси

23 Червня 2014 17:01
Перевізники порушують умови договору щодо надання послуг з перевезення у Луцьку. Депутати міської ради скаржаться на громадський транспорт у відповідні інстанції, проте на їхні скарги реакції немає.

Проблеми в сфері перевезень обговорювали під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 23-го червня.

Депутат Роман Романюк наголосив, що нещодавно було багато мови про необґрунтовану ціну за проїзд, перевізники «носилися» з документами й квиток подорожчав, однак послуги з перевезень пасажирів не покращилися.

Підтримав його й голова комісії Юрій Вега, та ще й поділився власним гірким досвідом.

«Я нещодавно втретє звернувся у відповідні служби, аби певні маршрути перевірили, адже вони мають їздити із 6 ранку, як передбачено контрактом, а цього не роблять. Треба робити активні висновки», - наголошує Юрій Вега.

Під час засідання профільної комісії депутати вирішили у проект рішення «Про план роботи міської ради на IІ півріччя 2014 року» внести доповнення, аби щоквартально проводити контроль за якістю наданням послуг перевізниками, зокрема й контроль за регулярністю руху.

Нагадаємо, в Луцьку був випадок, коли затримали водія маршрутки п’яним. Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що лучани щоденно скаржаться на роботу громадського транспорту, однак влада не завжди чує громадян.

Щодо підвищення цін за квиток, ІА Волинські Новини інформувало, що «тригривневі» маршрутки в Луцьку не витримали конкуренції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пассажир Показати IP 23 Червня 2014 17:09
И что интересно: начальник городского транспортного управления г-н Миронюк есть и совсем неплохо выглядит. Как не встающий в 6 утра контролировать транспорт...
Володимир Показати IP 23 Червня 2014 17:23
Проведіть акцію... місяць депутати користуються тільки маршутками... буде адекватна оцінка якості і ціни. А так толку обговорювати нема ніякого.
Ковальчук Показати IP 23 Червня 2014 20:51
Перевіряти треба не "щоквартально" а постійно(щоденно) і реагувати на звернення миттєво!
Лучанин Показати IP 23 Червня 2014 21:08
"Депутати міської ради скаржаться на громадський транспорт у відповідні інстанції, проте на їхні скарги реакції немає." - тут або брехня написана, або вони не депутати! Депутати в такому випадку не скаржитися повинні до різних інстанцій, а на засіданні позбавити таких перевізників маршрутів та оголосити конкурс для будь-яких інших. А ці перевізники мінімум 5 років повинні позбавитися права перевозити громадян у Луцьку! Так депутати вони чи ні? Є в нас міський голова, чи тільки хапуга?!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 23 Червня 2014 21:36
Питання виникло: А на що взагалі впливає міський голова - комсомолець, он зупинку ніяк не може на старе місце повернути ( та що була навпроти суду), хоча клявся-божився лучанам, що поставить на місце ? Я думаю , що він просто допрацьовує свій термін. Трохи набашляв на своїх посадах, що на решту свого життя вистачить і правнукам теж. А що ще треба? Життя вдалось... А суд БОЖИЙ попереду!
wws Показати IP 24 Червня 2014 11:13
Приїхав сьогодні з Ужгорода...Побачивши, які маршутки їздять там, я зробив висновок, що у нас ще нормальні маршутки їздять..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus