USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі педагоги та учні поїдуть в Німеччину для обміну досвідом

21 Вересня 2017 18:21
До Луцька приїхали педагоги та учні з Німеччини для обміну досвідом. А вже незабаром лучани поїдуть за кордон. Усе це завдяки успішно написаному та виграному гранту Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 вересня.

Із цього приводу начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко повідомила, що вартість проекту 454,8 тисячі гривень.

«Умовою реалізації проекту є співфінансування, тому, прошу передбачити 31,2 тисячі гривень, аби ініціатива освітян успішно відбулася. Відповідно до гранту, група дітей та викладачів у кількості 12 людей прилітають на Волинь, потім і наші педагоги та учні будуть їхати за кордон», - розповіла Лешенко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ДНЗ УКОМПЛЕКТУЮТЬ ПРАЛЬНИМИ МАШИНАМИ ТА КУХОННИМ ОБЛАДНАННЯМ

Більшість підтримали співфінансування гранту та рекомендують це ухвалити під час сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus