USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку перевірять, чи переповнені маршрутки на вихідних

1 Листопада 2017 10:57
Аби не піднімати тарифи на проїзд, перевізники хочуть на вихідних пускати менше автобусів на маршрут. У зв'язку з цим Луцька міська рада перевірить наповненість громадського транспорту пасажирами.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада.

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Анатолій Миронюк інформував, що перевірку мають намір здійснити на семи маршрутах.

«Прошу підтримати проведення візуального обстеження рівня наповнюваності автобусів на маршрутах номер: 1, 2, 3, 9, 12, 23, 47. Це ініціатива перевізників, мовляв, у вихідні менше їздить людей і вони хочуть зменшити кількість автобусів на рейсах, щоб не говорити про підняття тарифів. Робоча група від нас і перевізника визначить наповнюваність в автобусах. Ми працюватимемо за методологією, яку використовують у Харкові, за це експерти хочуть 200 тисяч гривень, однак ми зробимо аналіз безплатно», - інформував Миронюк.

Більшість дала дозвіл на перевірку.

Зауважимо, що інспекцію здійснюватимуть з 9 до 12 години на зупинках із найбільшим пасажиропотоком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Поліщук Показати IP 1 Листопада 2017 11:11
Забрати в них марштури. роздати тим хто буде їздити нормальними автобусами, зберігати графік, і гарно відноситися до пасажирів. Геть знахабніли !!!!
Кулєга до Поліщук Показати IP 1 Листопада 2017 12:34
І Миронюку тягла дати обовязково
Читач Показати IP 1 Листопада 2017 12:12
Нещодавно ж підвищували тариф на проїзд в маршруцтках. А де покращення перевезення пасажирів? Особливо вдало провернули аферу з маршрутом номер 30, замінивши його на номер 251. Наобіцяли багато. А в результаті через 2 тижні підвищили ціну на проїзд і на маршрут випустили автобуси-розвалюхи, які їздять собі, як їм заманеться, бо ніхто не контролює їх на маршруті, як це ведеться контроль за міськими маршрутками засобами GPS.
не вінниця Показати IP 1 Листопада 2017 12:30
Добре жити у Вінниці, там ВЕСЬ ГРОМАДСЬКИЙ транспорт їздить ЦІЛОДОБОВО!!! можливо, просто міська влада у Вінниці любить своїх людей
Я Показати IP 1 Листопада 2017 12:40
від Нової лінії до Педколеджу на роботу кожен день ходжу пішки це тридцять п"ять -сорок хвилин, виходжу зазвичай в 9.30, так от поки йду, то майже ніколи 31 маршрутка в ту сторону не проїде, то що це за інтервали в русі, що в нас Луцьк став за діра така? Я і багато хто з нашого району ходимо пішки, щоб не зв"язуватись з тією дурною маршруткою, якій графік не писаний, бо часто простоїш тридцять сорок хв. на зупингці і на роботу запізнишся, а якби їздили стабільно, то й пасажирів би потенційних не втрачали. До речі в Житомирі, тільки десь близько місяця тому проїзд став чотири гривні, а то люди весь той час їздили по три гривні, поки ми, як лохи дурні, платили по чотири за те, що стало в рази гірше, як було.
хехъ Показати IP 1 Листопада 2017 15:13
Як перевізники захочуть - так і зроблять. По-ншому тут не було і не буде.
Ст.морж Показати IP 1 Листопада 2017 15:16
Замість того, щоб суворо контролювати роботу цих перевізників, вони йдуть на зустріч забаганкам цих ба?иг. Не можуть виконувати умови - НХ з пляжа! Хтось наведе лад з перевезеннями в місті?
Пасажири Показати IP 1 Листопада 2017 16:41
У вихідні і так 47 чи 31 меньше години не чекала, а тут і ще зменшити краще зніміть загалі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus