USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі прикордонники виявили три човни м'яса, які прямували до Білорусі

19 Червня 2015 09:46
Прикордонники Луцького загону зупинили переправлення човнами 54 телячих тушок до Білорусі. Про це інформують у прес-службі Держприкордонслужби.

Учора, 18 червня, на Рівненщині прикордонники Луцького загону на напрямку Зарічне Україна - Паре Республіка Білорусь виявили три дюралюмінієві човни з 54 телячими тушками.

Контрабанда м’ясопродуктів, яка готувалась до переміщення в сусідню країну, знаходились в очереті біля берегу річки Простир. Крім туш, перемотаних чорним поліетиленом, в одному з човнів виявили 17 літрів рідини з характерним запахом спирту.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до цієї протиправної діяльності, а човни з підвісними моторами, телячі тушки та спирт доставили до прикордонного підрозділу та плануються до передачі представникам податкової міліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Mik (галицька миша) Показати IP 19 Червня 2015 09:59
М'ясо в очеретi приховали? Та ще в полiетиленi? У червнi, на Полiссi? Воно, часом, ще не смердить?
PS/2 (комп'ютерна ми Показати IP 19 Червня 2015 13:33
Полішукам таке не смердить, вони звикли до смородів!
Олег Іванович Приход Показати IP 19 Лютого 2016 22:04
Зараз ці човни хочуть по тихому продати без передбачених законом оголошень про продаж, без аукціону, без дотримання порядку реалізації безхазяйного майна на аукціоні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus