USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькі студенти можуть отримати стипендії Фонду «Тільки разом»

29 Лютого 2016 11:48
Студенти Луцька мають можливість отримувати іменні стипендії. Так, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вже не перший рік надає можливість студентам 2-5 курсів отримати стипендію на 5 місяців у розмірі 2500 гривень щомісяця.

Стипендії отримують спудеї СНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ, а ще 1500 студентів коледжів, технікумів і училищ.

«Стипендія Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» призначається обдарованим студентам денної форми навчання, які найбільше відзначилися в науковій, навчальній, мистецькій, спортивній та громадській діяльності, навчальних закладах державної форми власності I-IV рівнів акредитації Луцька», – йдеться у Положенніпро порядок призначення стипендії.

Основними вимогами до претендентів є успішне навчання, наукові публікації та участь у конференціях протягом попередніх двох семестрів, написання есе.

Відбір учасників здійснюватиметься у 2 етапи: 1 етап - розгляд поданих заявниками документів; 2 етап – публічний конкурс представлення есе.

Перелік документів, які необхідно подати претендентам на стипендію «Тільки разом»:

1) аплікаційна форма;

2) есе «Моя інвестиція у розвиток Волині» (3-4 сторінки друкованого тексту 14 шрифтом);

3) рекомендація наукового керівника, тренера, куратора;

4) копії залікової книги;

5) копії наукових публікацій;

6) копії грамот, нагород, відзнак.

Весь пакет документів надіслати одним архівом (*.rar, *.zip).

Примітка: неповні пакети документів, надіслані в некоректній формі (окремими файлами, незаархівовані) розглядатися не будуть.

Заповнені аплікаційні форми та сканкопії підтверджуючих документів потрібно надсилати на електронну пошту [email protected] або [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юлія Парій Показати IP 29 Лютого 2016 17:00
Суттєва допомога студентам, що стимулюватиме до навчання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus