USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі тролейбуси, продані Любліну, не браковані?

27 Грудня 2013 17:05
Консорціум української корпорації «Богдан» та польської фірми «Ursus» не отримував жодних штрафних санкцій із боку офіційного Любліна. Викид подібної інформації в пресу є нічим іншим, як спроба дискредитації автовиробника, інформує Волинська газета.

Таку офіційну заяву розповсюдили з приводу повідомлень у вітчизняних ЗМІ з приводу ніби то бракованих тролейбусів, які продано в РП:«Тому корпорація «Богдан» вважає, що поява цього чорного піару є намаганнями конкурентів підірвати авторитет компанії. В європейській системі громадського муніципального транспорту діють жорсткі вимоги до технічного стану техніки, яка перевозить пасажирів. Якби були виявлені певні недоліки, то тролейбус не вийшов би на маршрут. «Богдан» та Ursus своєчасно та повною мірою виконують свої зобов’язання за контрактом».

У той же час газета «Кур’єр Люблінський», на яку як на першоджерело про штрафні санкції на українських виробників тролейбусів посилалися вітчизняні ЗМІ, 26 грдуня сповістила чергову сенсацію на транспорту тему.

Виявляється, вулицями Любліна почали курсувати два 12-метрових автобуси, на даху яких встановлено сонячні батареї, які генерують енергію та перетворюють її в електричний струм, який, своєю чергою, з допомогою додаткового двигуна дозволяє зменшити витрати пального, отриманого внаслідок переробки нафти, бензину. Це – результат співробітництва науковців Люблінської політехніки та товариства Люблінського комунікаційних підприємців.

У цьому сенсі слід зауважити, що корпорація «Богдан» ніколи не повідомляла про намір оснащувати подібними фотоелементами свою автобусну продукцію, а Луцький національний технічний університет теж не сповіщав про взаємодію в цьому напрямку з волинськими підприємцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Журналіст Показати IP 27 Грудня 2013 17:43
Я вірю польському виданню, а не спічрайтерам з корпорації "Богдан".
Лучанин Показати IP 28 Грудня 2013 01:07
Я щось не зрозумів яке відношення польські винаходи та впровадження мають до Богдана? Вони модернізують та покращують свою техніку, бережуть довкілля. А в нас навпаки - закуплюють маршрутки замість тролейбусів, які вже своїми вихлопами витиснили весь кисень з вулиць міста. Перед тим як іти до Європи нам не завадило б пролікуватися, хоч трошки.
Фанат Показати IP 28 Грудня 2013 19:13
Як гарно прес-служба "Богдана" замилює очі волинським читачам. А як ж то хамовито говорить ваша директура при бажанні щось з'ясувати. З поляками так боїтеся говорити. :). Бо в них єрунда не проходить, а треба якість. Щодо якості "Богдана", то який гарний вигляд мають хоча б сидіння наших луцьких богданівських тролейбусів :))), куплених ще при Шибі. Стара люблінська рухлядь, що їздить Луцьком приємніше виглядає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus