USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі волейболістки – на завершальному етапі підготовки до сезону

23 Вересня 2016 10:17
Після тренувальних зборів у Болгарії та на Світязі луцька волейбольна команда «Волинь-Університет» не збирається безвилазно сидіти у залі. Головний тренер Богуслав Галицький націлений перевірити боєздатність команди у низці товариських турнірів.

Традиційно волинянки розпочали свій спаринговий шлях зі сусіднього Тернополя, де відбувся третій турнір пам’яті колишнього ректора ТНЕУ Сергія Юрія.

Лучанки зуміли посісти друге місце на змаганнях, програвши лише місцевій «Галичанці». Решта суперлігових суперників – чернігівський «Педуніверситет» та рівненську «Регіну» – лучанки переконливо перемогли.

«Команди Рівного і Чернігова зараз набагато краще грають, вони підтягнулися і будуть створювати конкуренцію таким напіврозібраним командам як Северодонецьк та Запоріжжя. Наші дівчата не зіграли так, як я очікував. Після турніру ми знову повернулися до індивідуальної роботи: напад, прийом, робота на сітці. Теж працюємо у групових та командних вправах», - розповів тренер.

Цими вихідними волинська команда зіграє в білоруському місті Ліда на IVвідкритому турнірі пам’яті заслуженого тренера Республіки Білорусь Володимира Керчевського. Конкуренцію нашим дівчатам там складуть дві білоруські команди – «Комунарник ГрГУ» з Гродного та «Атлант» з Барановичів – і російська «Спарта» (Нижній Новгород).

Уже перед самим стартом «регулярки» лучанки проведуть домашній турнір. Склад команд-учасниць поки ще несформований, але очікують гостей з Білорусі, Польщі чи навіть з Чехії.

«Я думаю, що ці три турніри дозволять нам повною мірою підготуватися до регулярного чемпіонату, - пояснив наставник лучанок. – Такі змагання дадуть нам хороший старт перед Суперлігою. Вже наприкінці жовтня ми зіграємо перший тур на виїзді з тернопільською «Галичанкою».

За місяць до старту сезону головний тренер лучанок не прогнозує якихось кардинальних змін у стартовому складі команди.

«Що стосується кадрового питання, то зараз Вікторія Даньчак буде пробувати себе на майданчику. Думаю, через місяць-два буде виходити на заміну. А так вся команда та сама, що і була. Всі залишилися, всі живі-здорові», - продовжив Богуслав Андрійович.

На сезон у луцького клубу – амбітні плани. Після трирічної перерви «Волинь-Університет» надіється потішити своїх вболівальників нагородами.

«У цьому сезоні ставимо завдання бути в призах», - запевнив Галицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА ВОЛЕЙБОЛІСТКА ПЕРЕЙШЛА В ТУРЕЦЬКИЙ КЛУБ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus