USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі батьки хочуть об’єднатися проти свавілля у садочках

17 Травня 2013 09:09
Загальноміський батьківський комітет дитячих садочків хочуть створити у Луцьку.

Про це стало відомо під час круглого столу на тему «Пошук нових форм та методів вирішення соціальних потреб дошкільних навчальних закладів міста Луцька» 16-ого травня. Організатор заходу - Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив

Під час круглого столу головне питання, що обговорювали батьки дітей, які ходять в дитсадочки, представники громадської організації та працівники управління освіти – це співпраця між сторонами. Оскільки, усіх учасників діалогу не влаштовує ситуація, що виникла у системі дошкільних навчальних закладів останнім часом.

Зокрема учасники говорили про ефективне використання коштів у дошкільних навчальних закладах Луцька.

За словами начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка, саме завдяки батьківським грошам дитсадочки забезпечені усім необхідним. Однак головний освітянин міста обурився, що за його спинами деякі активні батьки хочуть створити загальноміський батьківський комітет садочків.

«Я схиляюся до співпраці, але якщо мене обходять, я вважаю це конфронтацією», - зазначив Олег Гребенюк.

Натомість ініціатори загального батьківського комітету запевнили, що лист із пропозицією створити таке об’єднання отримали всі завідувачки ДНЗ Луцька. Утім, як з’ясувалося, керівники садочків навіть і не думали ознайомлювати з пропозицією ані батьківські комітети у своїх закладах, ані управління освіти.

Олег Гребенюк зазначив, що підтримує ініціативу створення загальноміського батьківського комітету садочків. Адже шкільний комітет благополучно існує. У результаті сторони порозумілися. Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та управління освіти Луцької міської ради підписали угоду про співпрацю у присутності представників батьківських комітетів садочків міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мама Показати IP 17 Травня 2013 09:52
"проти свавілля"... яке свавілля, мої діти успішно ходять у садочки, ніхто їх не обїдає, гроші не здирає, дітей не ображають, все гарно. А тут аж ціле "свавілля"...
Богдан Богонос до Мама Показати IP 17 Травня 2013 20:52
Дуже добре що у Вашому ДНЗ немає таких проблем. Нажаль така ситуація не всюди.
Богдан Богонос до Мама Показати IP 17 Травня 2013 20:56
а про свавілля можете почитати у цій темі http://www.volynnews.com/news/extreme/batky__proty_kradizhok_u_dytsadku_vstanovlyat_videokamery_foto/
Тато Показати IP 17 Травня 2013 10:03
Та буде так, як завши. Створений комітет розподілить здані батьками кошти між собою та саморозпуститься, коли ділити вже буде нічого.
Богдан Богонос до Тато Показати IP 17 Травня 2013 20:51
Тато -Якщо маєте конкретні докази то ідіть у міліцію. А звинувачувати людей яким на відміну від Вас не байдуже не потрібно.Якщо Ви не цікавитесь куди ідуть кошти здані Вами то це тільки Ваша проблема. У своєму ДНЗ я можу відзвітуватись за кожну витрачену копійку,а витрати що місяця погоджуються за присутності представників усіх груп. Крім того щомісячні звіти вивішені у ДНЗ на спеціальному стенді. Якщо у Вашому ДНЗ не так то у першу чергу це Ваша вина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus