USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі студенти за званням «магістр-інноватор» їздили на Донеччину

2 Жовтня 2013 18:29
Волинські студенти взяли участь у молодіжному міжнародному форумі на Донеччині. Про це йдеться на сайті Луцького національного технічного університету.

У молодіжному форумі на Донеччині, де визначали кращого з кращих «магістра-інноватора», взяли участь близько трьохсот учасників з числа талановитої і креативної молоді України, Росії та Білорусі.

Волинську область представили Вікторія Мисан - хореограф студії танців L&G, керівник колективу «Amélie» та Павло Луцака - студент факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

«Початок форуму для усіх учасників почався з приїзду, зустрічі і збору усіх делегацій на вокзалі. Пригощали гарячим чаєм в управлінні сім’ї та молоді Донецька. А потім була екскурсія «шахтарською» столицею України», - розповідають студенти.

Учасники заходу працювали в різних напрямках. Крім цього, молодь брала активну участь у засіданні «круглого столу» на тему: «Кращі практики з реалізації молодіжної політики Росії, України, Білорусі»; дебатах «Молодіжна політика: якою вона повинна бути?».

Свої роботи учасники форуму представили під час урочистого закриття заходу.

Представники від Волині відзначені грамотами та подяками за активну участь у заходах та концерті.

Закінчився форум святковим концертом, феєрверком та дискотекою. Луцькі студенти визнають, що подібні зустрічі й конкурси для них дуже важливі, адже це сприяє розширенню їх кругозору й сприяє новим знайомствам із однолітками різних країн світу.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus