USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцького суддю за п’яну їзду на «червоне» позбавили водійських прав

9 Листопада 2016 13:50
Суддю Луцького міськрайонного суду Андрія Сівчука визнали винним у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння.

Про це написав волинський активіст Віталій Лукашенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, суддю оштрафували на 10200 гривень та позбавили водійських прав на рік.

Суд постановив Андрія Сівчука «визнати винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КпАП України та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 (один) рік. … У порядку примусового виконання штраф стягнути в подвійному розмірі в сумі 20 400 (двадцять тисяч чотириста) грн.», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, суддю Андрія Сівчука за різного роду порушення і навіть за підозрою у перебуванні нетверезим за кермом неодноразово зупиняли працівники патрульної поліції Луцька. 17 серпня вершителя правосуддя оштрафували за порушення правил дорожнього руху в тому, що він нібито зупинив своє авто ближче, ніж за десять метрів від пішохідного переходу. Однак, тоді головуючий суддя у справі Віталій Ковтуненко взяв самовідвід та направив справу до Ківерцівського районного суду. Скаргу водія-судді на дії патрульного розглянули та задовольнили.

Вже повторно Андрія Сівчука оштрафували на залізничному переїзді за те, що проїхав на червоне світло, та ще й виписали постанову за кермування у стані алкогольного сп`яніння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
нелучанин Показати IP 9 Листопада 2016 13:53
ну не може сівчук тверезим їздити за кермом: руки трусяться, в роті пересохло. прийдеться бідоласі без прав їздити
мялковський Показати IP 9 Листопада 2016 15:43
Ото сором і на фотографіях п'яний кругом
Олег Показати IP 9 Листопада 2016 16:12
Ну панове,права він нові купить,а цей штраф для нього копійки сплатить!після такої статті хочетьсяивірити у справедливість!а то ті судді себе богами рахують що можуть їздити як хочуть і п'яні .....всіх треба притягувати до відповідальності,бо судді такіж люди як всі!
сява Показати IP 10 Листопада 2016 09:34
Цікаво як він тепер сам буде розглядати справи стосовно осіб, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння?))
Справедливий Показати IP 10 Листопада 2016 22:03
Сява правду пише. Респект!!!!
User Показати IP 11 Листопада 2016 22:29
Тепер суддя буде їздити без прав. Йому то яка різниця? Він і раніше на закон плював (хоча мав би його представляти), а зараз і подавну. Закрити його треба було би на рік, хоча б на общаку, тоді би він на життя по іншому подивився би.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus