USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьком їздив автобус щасливих особливих дітей. ФОТО

18 Травня 2013 08:00
Діткам з особливими потребами влаштували свято. Автобус, заповнений з кульками і музикою, курсував містом та привертав увагу лучан - у ньому їхали щасливі діти.

Дітям, які відвідують Луцький навчально-реабілітаційний центр, 17 травня влаштували свято молоді активісти із СГО «Молодіжна Платформа», - інформують організатори.

Ідея автобуса переповненого позитивною музикою, кульками та клоунами, кажуть, зовсім не нова, проте для таких дітей це було маленьке свято. З вікон автобуса звучала гучна музика, що привертала увагу перехожих лучан. Все було заповнено кольоровими кульками, а веселий клоун зустрічав дітей з цікавими конкурсами, подарунками і танцями. Діти змогли розгадати кросворд, пограти у ігри всередині автобуса, за що звісно їх частували солодкими подарунками. Наприкінці поїздки Віта Семчук та Олександр Ліванцов виконали для дітей веселу авторську пісню про сім'ю, яку співали усім автобусом.

З чудовим настроєм та масою вражень дітей «майже» вчасно доставили до школи, хоча ті були не надто задоволені, що свято закінчилось.

Як відомо автобус курсує по місту вже другий рік і перевозить зранку дітей з психо-фізичними вадами, які самотужки не можуть добиратися до навчального закладу. Щоденні перевезення відбуваються завдяки депутату Луцької міської ради, генеральному директору ПП «Західноукраїнська торгова компанія» Андрію Разумовському, який взяв на себе фінансування.

Організаторами заходу виступили СГО «Молодіжна Платформа», МБФ «Молодь з Місією», ВОГО «Ми+» та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus