USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому магазину не хочуть відключати опалення

26 Жовтня 2016 22:11
Власниця продуктового магазину, що знаходиться на бульварі Дружби Народів, 4 вже декілька років безрезультатно намагається добитись у ДКП «Луцьктепло» відключення приміщення від теплопостачання.

Про це йшлося під час 14-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 жовтня.

Депутат фракції УКРОП Вікторія Побережна повідомила, що до неї звернулась власниця магазину продуктів, який знаходиться на бульварі Дружби Народів, 4. Підприємець просить відключити централізоване опалення у приміщенні для того, аби встановити там індивідуальний лічильник тепла.

Підприємець уже потягом декількох років безрезультатно звертається в ДКП «Луцьктепло» з проханням від’єднати її від системи центрального опалення для того, аби вона могла встановити індивідуальний прилад обліку теплової енергії. З її слів, у приміщенні достатньо тепла, а коли вмикають централізоване опалення, то всередині приміщення стає дуже спекотно. Як результат, продукти харчування швидко псуються.

Непереливки і працівникам, які змушені відкривати вікна та двері, аби охолодити приміщення. До того ж, «б’ють по кишені» і чималі рахунки за комунальні послуги з опалення.

У ДКП «Луцьктепло» зауважують, що встановити індивідуальний лічильник і відімкнути об’єкт від централізованого опалення неможливо з технічних причин. Відтак, на звернення Вікторії Побережної у «Луцьктепло» відповіли, що протягом 2015-2016 років від центрального опалення від’єднали лише два приміщення.

У зв’язку з цим, депутат просить у керівництва «Луцьктепла» пояснити вибірковість у прийнятті рішень щодо того, кого можна відключати від теплопостачання, а кого – ні.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus