USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцькому забудовнику зменшать розмір пайової участі

25 Вересня 2017 14:35
Підприємству «Луцьксантехмонтаж №536» планують зменшити розмір пайової участі у створені і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

Про це йшлося сьогодні, 25 вересня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, за словами начальника управління капітального будівництва Леоніда Карабана, на адресу секретаря Луцької міської ради надійшло звернення підприємства «Луцьксантехмонтаж №536» про зменшення розміру пайової участі щодо будинків № 1, 2, 3 на проспекті Перемоги у зв’язку з будівництвом мереж водопроводу та зливової каналізації за межами зливової ділянки.

«Управління капітального будівництва відповідно до положення про пайову участь зробило розрахунки. Договори на 1 і 2 будинок були заключні ще раніше - проплачені кошти в сумі мільйон 254 тисячі. Щодо будинку №3 заключили договір на мільйон 300 тисяч. Тобто загальний розмір пайової участі становить 2 мільйони 554 тисячі гривень. За межами земельної ділянки прокладено зливову каналізацію, водопровідну мережу, господарсько-побутову каналізацію на суму, яку заявило підприємство, - 2 мільйон 155 тисяч. Управління провело перевірку виконаних робіт – 131 тисячу зняло і прийнято до врахування зменшення пайової участі 2 мільйони 24 тисячі. Сьогодні ми маємо повернути мільйон 254 тисячі і 531 тисячу підприємство має сплатити при здачі будинку», - зазначив Леонід Карабан.

Відтак, комісія рекомендувала Луцькій міські раді підтримати цей проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 25 Вересня 2017 15:34
Кто бы сомневался...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus