USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому зоопарку подарували яструба

6 Лютого 2014 08:34
У Луцькому зоопарку новий пернатий мешканець – яструб малий. Птаха привіз у звіринець лучанин Олександр Веремійчук, - повідомляє "Вісник+К".

Чоловік розповів, що яструба знайшов його син на території одного з місцевих підприємств. У птаха було понівечене крило. Деякий час яструб жив у квартирі, але знайомі порадили Олександру віднести пташку до Луцького зоопарку.

Чоловік каже, онук назвав яструба Стасиком. Зараз він у зимовому приміщенні. Їсть Стасик з апетитом, крило загоюється.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
звір'ята Показати IP 6 Лютого 2014 11:07
так так подарували яструба а грошей на його ненажерливе м'ясоїдство ніхто не добавив тому будуть годувати відбираючи останні крихти в голодних нині мешканців зоопарку найгірший сценарій який може організувати міська влада разом з керівництвом зоопарку це годування яструба дитинчатами морських свинок та пташенятами ми всі дочекатися не можемо щоб проснулась ведмедиця тоді зробимо і в нас євромайдан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus