USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада закуплятиме медзакладам нове обладнання

25 Жовтня 2017 12:02
Цьогоріч із міського бюджету на забезпечення медичних закладів Луцька було виділено чи не найбільше коштів в історії міста.

Про це йшлося під час засідання 32-ї сесії Луцької міської ради 25 жовтня.

Так, під час обговорення питання перерозподілу бюджетних коштів у сесійній залі від депутатки Алли Надточій прозвучала пропозиція більше приділяти увагу питанням медицини.

На це радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук нагадав, що цьогоріч було закуплено медичне обладнання в більшість медичних закладів міста. Окрім того, на майбутнє заплановано матеріально підтримувати лікарні й надалі, зокрема частину коштів планують скерувати на підтримку міської поліклініку № 2.

«Ми розуміємо, що здоров’я лучан – наша прерогатива, тому виділяємо кошти на медицину», – акцентував Ігор Поліщук.

Відзначимо, що тільки Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги за кошти бюджету розвитку міста нещодавно отримав ультразвуковий апарат «ULTIMA-PA» вартістю 950 тисяч гривень, а також електрохірургічний апарат «електрокоагулятор» для проведення швидких операцій. За кошти місцевого бюджету в 2017 році для потреб закладу теж придбали лабораторну центрифугу«СМ – 3.01 MICROmed» (11,9 тисяча гривень), лабораторний аналізатор сечі (25,3 тисячі гривень), крісло гінекологічне «КГ– 1М» (14,448 тисячі гривень), три холодильники «NORD» (12,51 тисячі гривень) для зберігання лікарських засобів та імунобіологічних препаратів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus