USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьку багатоповерхівку заливають дощі

24 Вересня 2014 09:28
Мешканцям луцької багатоповерхівки дощі приносять одні клопоти. Після кожного дощу будинок, що за адресою Воїнів Інтернаціоналістів, 1 потопає у воді з 1-го по 9-тий поверх. Мешканцям доводиться виносити воду з під’їзду відрами. Люди нарікають на бездіяльність комунальників. Скаржаться, що за такі незручності їм ще й кожного місяця доводиться сплачувати в МЖК кругленькі суми. Інформує ТРК «Аверс».

Мешканка будинку на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів,1 пані Євгенія постійно після дощу виносить із під’їзду відра води. Жінка розповіла: «Я тільки прання повісила, нібито було сухо… Прийшла вже потоп… Знов по коліно води. Ми давай трубу перевіряти, думали може там… Нічо не зрозміло, а тут в ліфті води повно і постійно так».

Мешканка будинку Алла Васильковська каже: «Всі на роботі, стукали по квартирах, кругом закрито… То мені довелося відра, миски виносити і 9-тий поверх і восьмий, щоб до першого менше добігло».

На вулиці дощ, а в цьому будинку від нього не сховаєшся. Причина потопу, впевненні люди, несправна ливинева труба, а ще дах, який протікає.

Поліна Міщук, яка також мешкає в цьому будинку, розповідає: «Воно тече потоком. Відра підставляємо, а вона кругом тече. Я не знаю, що вони собі думають. За що вони гроші беруть. Я вже казала, ну добре за ліфта, ми їздимо ліфтом, ну а решта. І то за кожний квадратний метр квартири беруть гроші».

Ще з 2012-го затоплює тут не лише квартири та сходові майданчики, але й ліфт. Було, розповідають мешканці, вода потрапляла й на електропроводку. Замкнуло, тоді й мали чималий клопіт.

«Полетіли всі телевізори і ніхто нічого не робить… Я писала, що відшкодуйте мені, що в мене ламінат взувся. Ніякої відповіді нема», - каже жінка.

Листування з комунальниками та міською радою, щодо усунення причин потопу триває. Відписок у місцевих назбиралось уже чимало. Рятувати від так званих високих вод людей у перший робочий день тижня прийшли з МЖК Володимир та Микола. Запевняють, вся справа у пляшці.

Мовляв, пляшка була в ливньовці… Діти лазять на кришу і кидають бутилки… Тепер вже текти не буде!»

Таких проблем, як на Воїнів Інтернаціоналістів, 1 тепер у Луцьку чимало. В МЖК журналісти познайомилися із кількома мешканцями подібних будинків. Лучани плавають. Комунальники навіть після підняття тарифів за обслуговування будинку удвічі, бідкаються, що знову не мають на ремонт коштів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Вересня 2014 10:09
Ця проблема вирішується просто. Перекриваєте власним коштом, зберігаєте всі чеки, які потім відносите в МЖК. Там же пишете заяву на відшкодування даної суми з утримання будинку. Сама таким чином перекривала над своєю квартирою кришу.Від МЖК допомоги довго чекати будете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus