USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Луцьку школярку відзначили почесною грамотою у Колумбії

30 Липня 2013 08:00
Учениця 11-го класу Луцького навчально-виховного комплексу №26 Катерина Матвіїв отримала почесну грамоту 54-ї Міжнародної олімпіади з математики, яка відбувалась в Санта-Марті (Колумбія).

Про це повідомляє Кореспондент.net

За інформацією видання, команда українських школярів на Міжнародній олімпіаді з математики зайняла 16-е місце серед команд інших країн-учасниць, завоювавши золоту, три срібні та одну бронзову медалі та почесну грамоту.

Олімпіада відбулася 18-29 липня 2013 року, за нагороди боролися 596 учасників з 97 країн світу.

Серед учасників з України була юна лучанка - учениця 11-го класу Луцького навчально-виховного комплексу №26 Катерина Матвіїв. Вона отримала почесну грамоту за успіхи в математиці.

Золоту медаль здобув учень 10-го класу Харківського фізико-математичного ліцею №27 Вадим Калашников.

Три срібних медалі виграли учень 11-го класу ліцею №208 Дніпровського району Києва Данило Хилько, учень 10-го класу Русанівського ліцею (Київ) Євген Діомидов і учень 11-го класу ліцею №208 Дніпровського району Києва Микита Щеглов.

Бронзову медаль здобув Андрій Рязанов - учень 11-го класу Києво-Печерського ліцею №171 Лідер.

Додамо, що науковим керівником команди виступив професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор фізико-математичних наук Богдан Рубльов, керівник команди - голова відділу із роботи з обдарованою молоддю та проведення масових заходів відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Лілія Гунько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus