USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким бійцям АТО даватимуть статус «учасник війни»

30 Жовтня 2015 11:40
Учасникам АТО даватимуть новий статус. Для того, аби визначити, чи лучанин є «учасником війни», виконком Луцької міської ради затвердив склад комісії, яка цим займеться.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради вчора, 29-го жовтня.

Директор департаменту соціальної політики Луцької міської ради Лариса Боярин розповідає, що така комісія уже існувала раніше, проте зараз вона зазнає істотних змін, адже працюватимуть не з дідусями, які пройшли Другу світову війну, а з воїнами сьогодення.

«Зараз ми встановлюємо статус учасника війни, тим, хто залучалися до АТО, та перебували в зоні проведення бойових дій в період проведення антитерористичної операції. Але для того, аби ми могли надавати їм статус «учасник війни» – просимо внести зміни до роботи комісії й затвердити її новий склад», - звернулася Лариса Боярин до виконкому.

Учасники засідання підтримали зміни, щоб комісія могла ефективно працювати вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що у Ковельській РДА бійцям АТО вручили посвідчення учасника бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus