USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцьким поліцейським вручили новітні ґаджети

4 Грудня 2015 17:11
Дільничні інпектори поліції у Луцьку тепер діятимуть оперативніше– цьому сприятимуть новітні ґаджети, які подарували правоохоронцям для використання у повсякденній роботі.

Про це повідомили у прес-службі національної поліції в області.

Електронні прилади вручив підлеглим начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз. Планшети «Асус» правоохоронці отримали завдяки сприянню Луцької міської ради.

Тепер дільничні інспектори поліції завжди будуть мати під рукою усі наявні бази профілактичного обліку та документації, які необхідні у роботі дільничних інспекторів, що значно покращить реагування на повідомлення та події.

– Сучасні пристрої дадуть можливість покращити документообіг та співпрацю між підрозділами Луцького відділу поліції, – говорить Ігор Муковоз. – Планшети закупили за кошти, виділені із міського бюджету. Тож я дякую депутатам, які прийняли таке рішення, надали ці кошти для того, щоб ми почали працювати по-новому. Такі нововведення покращать роботу поліції та сприятимуть у розкритті злочинів.

– Наша співпраця з органами місцевого самоврядування буде продовжуватися і надалі. Перед нами стоїть одна ціль – забезпечення безпеки і порядку у місті, – резюмував очільник луцької поліції.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Тарас Чурило Показати IP 4 Грудня 2015 17:19
Гроші виділили з міського бюджету, а на ліки безнадійно хворим діткам немає грошей...
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 17:23
Для селфі?
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 17:33
"Дільничні інпектори поліції у Луцьку тепер діятимуть оперативніше– цьому сприятимуть новітні ґаджети, які подарували правоохоронцям для використання у повсякденній роботі." - Кто либо мне может объяснить, чем в данном случае, т.е. на улице, гаджет лучше самого дешевого телефона?
Doda Показати IP 4 Грудня 2015 17:38
lol
дідо Показати IP 4 Грудня 2015 17:39
Веселіше тепер буде в опорних пунктах або пропють.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2015 17:51
Та вони на тих планшетах будуть в ігри гратись а на роботу взагалі заб'ють!
Deymon Показати IP 4 Грудня 2015 21:22
Щось я собі думаю ігор накачають і будуть по інтернету гратися. або фільми дивитися екран ж побільший. А як для роботи він буде кращий. Які саме функції на ньому вони плануюють там виконувати. цікаво дуже .
anet Показати IP 4 Грудня 2015 23:55
"Тепер дільничні інспектори поліції завжди будуть мати під рукою усі наявні бази профілактичного обліку та документації"... А ще танчики, маріо, та інше... Важлива покупка, нічого не скажеш. Ярославович не перестає дивувати.
Анонім до anet Показати IP 5 Грудня 2015 00:35
Важлива покупка, особливо, якщо врахувати те, що усі наявні бази профілактичного обліку являються державною таємницею, а тому і не можуть бути скачені на гаджет. Більш того, навіть на стаціонарній міліцейскій дільниці доступ до цих баз данних - тільки в телефонному режимі (через оператора, маючего відповідний дозвіл доступу)
Еееее до Анонім Показати IP 5 Грудня 2015 20:48
Чи ви всі *ибіли чи у вас всіх стільки ненависті до всього що робиться. Якщо ви обмежені в розвитку вам краще взагалі не писати коментарі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus