USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький бар пробачив парі, яка розплатилася сувенірними грошима

23 Лютого 2018 17:53
Співвласник бару «П’ятниця», що на проспекті Волі у Луцьку, зустрівся із хлопцем, який розрахувався у закладі сувенірними грішми.

Про це розповів Руслан Милинюк, повідомляє «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 19 лютого, у луцькому барі «П'ятниця» молода пара зробила замовлення на велику суму й розрахувалася за нього сувенірними грошима. Хлопець потому навіть погрожував працівникам закладу.

Напередодні співвласник бару розповів, що спілкувався з колишніми однокласниками юнака. Вони розповіли, що у школі з хлопця знущалися, а також вважали його психічнохворим.

«Казали, що цей хлопець часто отримував «лящі» від однолітків та старшокласників. Всі вважали його неврівноваженим», - каже Руслан Милинюк.

Власник бару вирішив особисто поспілкуватися з батьками хлопця, однак мама навідріз відмовилася йти на контакт. Натомість Руслану Милинюку вдалося поговорити із юнаком, хоч і через паркан.

«Спочатку він був якийсь переляканий, не знав, куди діватися. Потім вже, коли зрозумів, що через паркан йому нічого не загрожує, почав «ганяти понти». Казав навіть, що напише заяву в поліцію, мовляв ми йому погрожуємо. Це типова поведінка для 19-річного хлопця», - коментує співвласник закладу.

Руслан Милинюк каже, що юнак пообіцяв віддати гроші, коли матиме їх. Однак чоловік підозрює, що ця чергова обіцянка нічого не варта.

«Нам вже ті 500 гривень не так важливі, аби тільки дівчатам не погрожував, бо вони перелякані», - додає чоловік.

Зі слів Руслана Милинюка, заяву у правоохоронні органи керівництво закладу писати не буде.

«Головне – ми зрозуміли, що ця людина нікому нічого не зробить», - каже співвласник бару «П’ятниця».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
dasdasdasdas Показати IP 23 Лютого 2018 18:21
Власник шикарен. Попустив і опустив)))))))))))))))))
Мойша Ліберман Показати IP 23 Лютого 2018 18:52
Дарма йому отак простили тих 500 грн., тепер з'явиться багато багато бажаючих розвести цей заклад на гроші. Грошовий борг то святе, борги треба повертати.
Хрен собачий до Мойша Ліберман Показати IP 23 Лютого 2018 19:46
Я з вами згідний, навіть лайкнув. Та в житті все навпаки. Скажіть нашим ДУПУтатам про повернення боргів МВФ, вони над вами тільки посміються. Всі транші вже давно роздерібанені, а віддавати їх прийдеться нашим дітям і внукам, або розплачуватися тим, що в нас ще залишилось:"Карпатським лісом і власною землею", якщо ті самі ДУПАтати приймуть закон по приватизації і продажу землі іноземцям...
Олекса Показати IP 23 Лютого 2018 19:08
Можливо для співвласника 500 гр як для когось 5 . Але всяке зло має бути покаране. Якщо ви не збирались його наказати -то навіщо було це афішувати. Тут діло принципу. Виходить в Луцьку можна безкарно відкрито платити сувенірними грошима. Але то справа власника. А я б і за 5гр морду розтовк би . За принципу.
бандерівець Показати IP 23 Лютого 2018 20:49
а що вони йому предявлять?? що взяли оплату в євро?? їх перших і взують..
Анонім до бандерівець Показати IP 23 Лютого 2018 22:38
Кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» ,до 3 х.років
ник Показати IP 23 Лютого 2018 20:59
будем считать пиар акцией или хорошо розыграным спектаклем..вот только одно .ты лавочник мозги людям не пудри сдесь серьезные люди.. в стране война. при власти воры и взяточники и тут ты еще со своей дешевкой..подобные ситтуации решает участковый за пол часа..я бы на месте редакции тебе счет выставил. а так считаю что ты самый дешевый лавочник на волыни.
456 Показати IP 25 Лютого 2018 10:49
Народ, включіть мозок, нащо серйозній людині 500грн нещасних? Він вже так пропоносив і зробив відомим цього тіпа, шо тепер тільки дурний тікатиме з того бару. Не обовязково поліція заяви, в змі можна ще круче наказати)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus