USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький гурт заспівав «море» «Скрябіна» на концерті-триб'юті

8 Квітня 2015 15:33
Пам’ять про людину жива, доки про неї говорять. Пам’ять про співака жива, допоки його піснями живуть…

Луцький гурт «Фіолет» заспівав пісню «То моє море» на концерті-триб'юті «Скрябіна» в «Кораблику», що відбувся нещодавно.

«Вдихнули таке життя у пісню», - написали коментатори в мережі під відео гурту «Фіолет» на пісню «Скрябіна» «То моє море». До слова, вперше пісня «То моє море» побачила світ у 1999 році.



Сергій Колос із «Фіолету», як інформує Таблоїд Волині, розповів, що саме касета «Скрябіна» була однією з перших з української музики, яку він придбав. «В середині 2000-х касета Кузьми, якщо я не помиляюся ‒ «Натура», то була перша касета української музики, яку я купив», ‒ каже він. «Кузьма для мене асоціюється з таким «своїм хлопцем». Пам’ятаю, він це шоу вів, де гроші треба було за якийсь час потратити. І він в якомусь гламурному шоу, на якомусь напівгламурному каналі, в недільному прайм-таймі був собою, лишався собою до кінця», ‒ пригадує музикант.



Нагадаємо, 2 лютого лідер гурту «Скрябін» загинув у жахливій ДТП. Його автомобіль «Toyota Sequoia» зіткнувся з молоковозом. Удар був такої сили, що молоковоз винесло в кювет, а автомобіль співака сильно постраждав. Андрій був за кермом автомобіля, від отриманих травм загинув на місці події.

2 лютого декількасот лучан прийшли на центральну площу міста для того, аби попрощатись зі «Скрябіним». Тоді центр Луцька завмер, прощаючись з співаком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus