USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький мер приховує свої плани щодо кадрових змін в управлінні містобудування

25 Лютого 2015 17:17
Міський голова Луцька Микола Романюк визнав, що не задоволений роботою управління. Щоправда, про те, чи будуть кадрові «чистки» в управлінні, мер вирішив не розповідати.

Про це йшлося під час звіту Луцького міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради у 2014 році під час 71-ї сесії міськради 25 лютого.

На запитання депутата Андрія Козюри про те, чи задоволений мер роботою управління містобудування та архітектури, Микола Романюк відповів, що «не задоволений роботою управління у повній мірі».

Втім, на наступне запитання про те, чи готовий міський голова приймати кадрові рішення, та коли результати цих рішень зможуть побачити лучани, Микола Романюк уникнув прямої відповіді, зазначивши, що він говорив про те, що «не повністю задоволений роботою управління».

Нагадаємо, у листопаді минулого року головний архітектор міста Леонід Герасимюк отримав догану від міського голови, а заступника начальника управління Ярослава Матвіїва обіцяли звільнити.

Детальніше про це - в матеріалі ЧЕРЕЗ РОЗЛЮЧЕНИЙ НАТОВП У МІСЬКРАДІ ПОЛЕТЯТЬ ГОЛОВИ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 25 Лютого 2015 18:09
Козюра і ко, які побудували буратіно в порушенні норм не задоволені роботою управління містобудування та архітектури. Це всеодно що валютчики прийшли б до прокуррора і говорили, що вони не задоволені роботою міліції, яка їх кришує. Смішно до сліз. Козюра, ти кращий.
Беня Показати IP 25 Лютого 2015 18:45
Козюра вже не знає на чому робити собі піар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus