USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Львів'яни власноруч сортують сміття

24 Червня 2017 11:54
Власноруч сортувати львівські відходи узялися на сміттєвому майданчику громадські активісти, журналісти, бізнесмени та спортсмени. Кажуть, що їм набридло чекати, поки можновладці між собою розв'яжуть цю проблему, то ж узялися за неї самі, інформує 5 канал.

Сміттєва криза об'єднала десятки людей різних професій. Під керівництвом професіонала, активісти сортують відходи і закликають усіх львів'ян долучатися.

"Це дає можливість перероблювати ресурсно-цінний компонент, бо відсортувавши в себе в квартирі на дві фракції вологе та сухе по перше ми не забруднюємо ці ресурсноцілісні компоненти органікою і воно в подальшому пригідне до переробки", - говорить керівник фірми-перевізника сміття Олександр Залєвський.

Організатори кажуть, ця акція не одноразова і обіцяють допомагати владі допоки та не подолає проблему.

"Чому звичайні люди, громадськості, вдалося домовитися з смітником, з полігоном, з машиною, вдалося організувати людей, які можуть стати і прибрати сміття за дві години, яке стоїть тут вже місяць", - зазначила організатор акції Анастасія Хрищук.

Один майданчик активісти прибрали за дві години. Таких у Львові щонайменше півтисячі. Це рекордна кількість після грибовицької трагедії . Решту обіцяє прибрати влада вже своїми силами.

"Ми вийшли для того, щоб показати, що не треба голодувати, не треба страйкувати, треба братися за роботу і працювати. Нам зовсім не байдуже наше місто. Ми не можемо жити у місті де стільки стіття і стільки інфекцій", - зазначив учасник акції, бізнесмен Олег Баляш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
скептик Показати IP 24 Червня 2017 12:15
до чого довела людей влада підо"асів
Іронія Показати IP 24 Червня 2017 12:20
"ЛЬВІВ'ЯНИ ВЛАСНОРУЧ СОРТУЮТЬ СМІТТЯ" - сміття, яким власноруч обложились по самі голови
Тому що... Показати IP 24 Червня 2017 12:25
"Чому звичайні люди, громадськості, вдалося домовитися з смітником, з полігоном, з машиною, вдалося організувати людей, які можуть стати і прибрати сміття за дві години, яке стоїть тут вже місяць", - зазначила організатор акції Анастасія Хрищук. Тому що поступив наказ зверху. Пан Синютка робить все за наказом БПП, членом якого він є. Тому чудес не буває
Петро Показати IP 24 Червня 2017 13:09
Гасло самонемічі: "Допоможи собі сам"! Роль Садового і Березюка в участі сортування сміття не висвітлена.. (Керували, чи сортували?)
Анонім до Петро Показати IP 24 Червня 2017 15:31
та це синютки найняли людей, щоб ті демонстративно прибрали сміття
Петро до Анонім Показати IP 24 Червня 2017 20:13
Це неважливо. Головне що львів'яни оплатити вивіз сміття, а той хто обіцяв сміттєпереробний завод 10 років, та "Допоможи собі сам" в Київ по допомогу поїхав, до вилитівшого в Лондон Вінницького вундеркінда. На кого ця клоунада розрахована? Сміливості не вистачає визнати що обіс*ався і забрехався, та скласти свої повноваження? Це майже наш прізідєнт, але в межах міста.
Луцкій Показати IP 24 Червня 2017 14:47
Правильно влада насрала а ви прибирайте))) Влада забрала гроші а ви заробляйте дальше і не відкривайте рот))
Знаючий Показати IP 24 Червня 2017 14:53
ЛЬВІВ'ЯНИ ВЛАСНОРУЧ СОРТУЮТЬ СМІТТЯ: Це пiде на Луцьк, а це у Вiнницю... А оця кучкапоiде до Киiва...
ввв Показати IP 24 Червня 2017 22:03
не можу зрозуміти ....???? чому у Луцьку контейнера з пластиком комунальники висипають у "звичайний сміттєвоз" ...ДЛЯ ЧОГО ЦЕ СОРТУВАННЯ...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus