USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«До Львова повертаються часи Януковича»: Садовий втік, Ратушу заблокували

9 Червня 2016 11:54
Садовий не включив у порядок денний розгляд звіту щодо Грибовицького сміттєзвалища. Сесія не відбулася. Львівську Ратушу відранку оточили спецпризначенці, - таким гарячим виявився ранок у Львові.

«Вранці Ратушу у Львові оточили спецпризначенці, як це колись робив Беркут. Для чого це було зроблено – ніхто не може дати відповідь. Садовий зник у невідомому напрямку. Сесія так і не відбулася», - повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова фракції УКРОП у міській раді Ігор Телішевський.

З його слів, громада вимагала включити у порядок денний звіт щодо сміттєзвалища, проте мер не включив цього питання. Ба більше, сесія розпочалася без Садового. "Окремі депутати підняли питання, щоб сесія розпочалася лише тоді, коли спецпризначенці звільнять з оточення людей. Коли ми вийшли до громади, спецпризначенці застосували газ та кийки", - повідомив депутат.

За станом на 13 годину, у центр Львова з’їхались силовики чи не зі всієї Західної України для захисту Садового від мітингувальників.

Як повідомляють кореспонденти «Вголосу», машини правоохоронців мали маркування щонайменше чотирьох областей, а також Києва.

На фото видно авто не тільки з Львівщини, а й з Івано-Франківської, Чернівецької та Житомирської областей.

Військові вантажівки, які зранку стояли на площі Ринок, роз’їхались раніше. Частина з них мала маркування Київщини.



«До Львова повертаються часи Януковича!», - прокоментував депутат Ігор Телішевськийу мережі події, які відбуваються сьогодні у Львові, та додав декілька фото з місця події.



З його слів, проблема сміттєзвалища існує уже близько 10 років.

«Садовий не зробив у Львові не тільки сміттєпереробного заводу, а й навіть сміттєпереробної лінії, він повністю завалив транспортну реформу, лобіюючи «свої» АТП, при Садовому розкрадання на дорогах і на закупівлях трамваїв стало навіть дещо непристойним», - заявив свого часу Микола Савельєв.

Зі слів голови фракції ВО «Свобода» Маркіяна Лопачака, Садовому знову забракло духу прийти на сесію, натомість він дав вказівку привести сюди близько 500 нацгвардійців і спецпризначенців. Депутати, вимагаючи звіту Садового щодо сміттєзвалища, оголосили 15-хвилинну перерву.

Однак, зважаючи на бійку, секретар Львівської міськради Анатолій Забарило оголосив про завершення сесії.

Сам Садовий, як повідомляють місцеві ЗМІ, раніше злякався і втік.

Нагадаємо, що раніше Садовий особисто звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про те, що є небезпека захоплення державних органів влади. Власне через це МВС і дало команду стягнути Національну гвардію до будівлі Ратуші.



Як відомо, на минулу позачергову сесію міський голова Львова Андрій Садовий не прийшов, побоюючись народного гніву за Грибовицьку трагедію.

Відзначимо, що трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми.

Щодо ситуації на сміттєзвалищі, то наразі триває спецоперація. Рятувальникам ще вночі вдалося завершити гасіння вогню.

О пів на третю вони ліквідували усі відкриті осередки пожежі. Про це розповів "Львівській хвилі" речник надзвичайників Львівщини Віталій Туровцев.

Нагадаємо, 30 травня масштабну пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом повністю ліквідували. Але водночас стало відомо про зникнення трьох пожежників, яких накрила лавина сміття.

Міського голову Львова Андрія Садового родичі та друзі не пустили віддати шану загиблим на Грибовицькому сміттєзвалищі рятувальникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Час показав Показати IP 9 Червня 2016 12:09
так он хто з гранатомету по будинку Садового шандарахкав....мммм.м.м.м.м!!
А у нас! Показати IP 9 Червня 2016 12:20
Романюк напевне дав свій коментарчик-піарчик з цього приводу. Та що там казати. Шановні лучани! У нас сміття вивозиться, зсувів немає. Навіщо нам якась там лінія чи завод. Все і так під контролем.
ЮРІЙ Показати IP 9 Червня 2016 12:32
То при владі тільки може бути таке хамтсво зверхнє про людські проблеми їм начхати. Гнати їх треба бігом звідси якщо не справляєшся а тільки збагачуються при так званій "війні" в людей тянуть на війну з мінімальних зарплат а самі офшори збагачення і т.д
віра до ЮРІЙ Показати IP 9 Червня 2016 14:06
Інші прийдуть, охочих багато, так що нічого не зміниться! :(
Перехожий до ЮРІЙ Показати IP 9 Червня 2016 16:28
Та ти шо? Яка влада? Його ж ледь президентом не обрали!
вітько Показати IP 9 Червня 2016 12:59
візьми і с**бися ))))
123123 Показати IP 9 Червня 2016 13:05
В Садового в Львові кличка "Доля". Всі великі бізнесмени відстьогують йому долю.
КЛАВА Показати IP 9 Червня 2016 13:15
А півроку немає гарячої води у Луцьку ??? Які за[оди застосувала міська влада ??? А неяких....Кому такий мер потрібний...
лучанин до КЛАВА Показати IP 9 Червня 2016 13:34
а в Ковелі є... хоч і ганять вони свого мера, але рівень господарювання напорядок вищий ніж у Луцьку
Анонім Показати IP 9 Червня 2016 13:39
львівяни не повинні пробачити садовому тупого популізму і злочинної бездіяльності, цікаво було б дізнатися, які справи у луцького сміттєзвалища і що наша влада робить,щоб наблизитись до Європи у вирішенні таких проблем, те що набивати свої кармани вони вміють, ми знаємо,а от чи вміють вирішувати реальні проблеми,а не просто ' робити роботу' - якось дуже сумніваємось
ВИСНОВОК Показати IP 9 Червня 2016 14:54
ТІ, ХТО 24 РОКИ У ВЛАДІ ВСІХ РІВНІВ ТИМ ТІЛЬКИ І ЗАЙМАЮТЬСЯ, ЩО НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ, А ЗЛОВЖИВАЮТЬ ВЛАДОЮ І КРАДУТЬ З БЮДЖЕТІВ ДО ЯКИХ ХТО МАЄ ДОСТУП...СКІЛЬКИ ХТО МОЖЕ НА СВОЇХ РІВНЯХ ВКРАСТИ І АФЕРИ КРУТИТИ ТАК І ЗЛОВЖИВАЮТЬ !!! ЗЛОДІЇ І БРЕХУНИ ОДИН ОДНОГО ПОГАНЯЮТЬ І ПОКРИВАЮТЬ 24 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ... КОРУПЦІЯ І БАНДИТИЗМ В УКРАЇНІ ЗАШКАЛЮЮТЬ !!!
ВИСНОВОК Показати IP 9 Червня 2016 14:56
ТІ, ХТО 24 РОКИ У ВЛАДІ ВСІХ РІВНІВ ТИМ ТІЛЬКИ І ЗАЙМАЮТЬСЯ, ЩО НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ, А ЗЛОВЖИВАЮТЬ ВЛАДОЮ І КРАДУТЬ З БЮДЖЕТІВ ДО ЯКИХ ХТО МАЄ ДОСТУП...СКІЛЬКИ ХТО МОЖЕ НА СВОЇХ РІВНЯХ ВКРАСТИ І АФЕРИ КРУТИТИ ТАК І ЗЛОВЖИВАЮТЬ !!! ЗЛОДІЇ І БРЕХУНИ ОДИН ОДНОГО ПОГАНЯЮТЬ І ПОКРИВАЮТЬ 24 РОКИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ... КОРУПЦІЯ І БАНДИТИЗМ В УКРАЇНІ ЗАШКАЛЮЮТЬ !!!
Перехожий Показати IP 9 Червня 2016 16:24
Й*бані лемки! Як же ви всіх задрали зі своїми тупими проблемами! Чому від вашої грьобаної дикості повинні страждати навколишні області?
я до Перехожий Показати IP 8 Серпня 2016 22:41
Навколишнi, _ви повчiться у Садового керувати та про людей дбати. Знаю я ваш егоцентризм та роздовбанi дороги.
Луцик Показати IP 9 Червня 2016 17:16
В країні війна, чому спецпризначенці не на передовій???
ввв Показати IP 9 Червня 2016 19:11
Львів - європейська столиця України.Ось і вирішення проблем - чисто європейське !!!
ввв Показати IP 9 Червня 2016 19:12
Львів - європейська столиця України.Ось і вирішення проблем - чисто європейське !!!
саша Показати IP 9 Червня 2016 23:57
Садовий звернувся до авака щодо небезпеки захоплення влади.ким???влада належить нороду. Міська рада є комунальною власністю тобто народові.кожен має право там знаходитись.і ніякий мер не має права обмежувати народ в цьому.може хватить бути рабами?
я до саша Показати IP 8 Серпня 2016 23:02
Бортам - геть! Ти геть не iнформований!
Нормальний Показати IP 10 Червня 2016 08:33
Хай Львівяни поцілують свого Садового в ...опу (самі ж вже в котрий раз вибрали). Та й ще Семенченка туди ж поцілують (в нагрузку).
я до Нормальний Показати IP 8 Серпня 2016 22:36
Бiда Садового - Семенченко i Вiлкул.
Юрій (волонтер НРУ) Показати IP 13 Червня 2016 01:25
Гнати треба садового і робити перевибори! На мера потрібно Кошулинського!!!
Христина (вільний ви до Юрій (волонтер НРУ) Показати IP 15 Червня 2016 18:10
Заплатили за рекламу? Гарна біла сорочечка в Русланан Володимировича на фото, коли виносить пораненого. Я б прямо сказала - якраз в сам раз для фотосесії. От що пан Кошулинський досяг в бізнесі? Він керівник і господар? Наведи факти. Скажемо відверто, виборча кампанія і його біографія в бюлетені не викликали бажання поставити позначку навпроти його імені.
Христина Показати IP 15 Червня 2016 18:05
Я львів"янка. Нема в нас ніяких часів Януковича чи Сталіна. Ніхто не тікав. Ми з подругою ввечері того дня пили каву і мер собі спокійно проходив коло нас по пасажу Андреолі. Паніку нагнітають. Проблеми є. Але вони є у всіх. От тільки постійно виникає питання, чому не допомагають, а ставлять палки в колесах при вирішення питань. Це все дуже дивно зі сторони виглядає. Наш мер не ідеал, але виганяти й знімати ми його точно не збираємось. Ну от це був підпал. Але чийсь злий умисел не врахував можливої смерті людей, а може якраз врахував. Тоді стає страшно, що ми лише пішаки в чужій грі за м"ягке кріселко. Не ведіться на ці вигадки. Нам треба триматись разом!
Вуйко Показати IP 16 Червня 2016 14:24
А яким місцем думали коли його обирали? Бачили очі що купували....
Ольга до Вуйко Показати IP 5 Липня 2016 01:09
Я львів"янка повністю підтримую Христину,Садовий дуже багато зробив для Львова і то при нашій корумпованій владі всіх проблем не рішити зразу потрібен час,а ще як не дають.Забігали перед виборами,хтось сильно боїться,щоб чийогось місця не зайняв,бо вже дуже хвалять наше місто і не тільки в Україні а й за кордоном,тож не даром бо по красоті увійшло наше місто в 10,а чия заслуга нашого мера.Тож не слухайте ці вигадки не дайте себе обманути і іти на всякі провокації.Терористи вже давно хочуть знищити наш Львів перетворити в руїни.Я пишаюся своїм містом.Слава Україні!Слава древньому Львову!
я до Ольга Показати IP 8 Серпня 2016 22:44
Умнiчка! Пiдтримую!!! Хоча я з Днiпропетровськоi областi
Михайло Показати IP 11 Серпня 2016 20:40
Прийде час всі дадуть відповідь перед Богом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus