USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Садового просять забрати львівське сміття з Волині

22 Квітня 2017 22:35
Міському голові Львова та лідеру «Самопомочі» Андрію Садовому надіслали листа з вимогою вивезти завезене зі Львова сміття з території Іваничівської селищної ради Волинської області та припинити вчиняти сміттєві диверсії.

Про це інформує власкор «Вголосу».

Лист був відправлений на адресу міського голови Львова Андрія Садового головою Іваничівської райради свободівцем Андрієм Бадзюнем. Приводом стала сміттєва диверсія з завезенням львівського сміття на територію Іваничівської селищної ради в ніч з 20 на 21 квітня.

«Доводжу до Вашого відома, що в ніч з 20 на 21 квітня 2017 року в смт. Іваничі Волинської області відбулась сміттєва диверсія. Працівники місцевого комунального господарства виявили сміття, яке при огляді показало, що воно має «львівське» походження. Наголошую, що жодне Львівське комунальне чи приватне підприємство офіційно не зверталося до Іваничівської районної чи Іваничівської селищної ради з проханням прийняти львівське сміття на Іваничівське сміттєзвалище.

Тому я, як найвища посадова особа найвищого представницького органу Іваничівського району, офіційно звертаюся до Вас - мера міста Львова з вимогою негайно прийняти міри щодо вивезення сміття із території нашого Іваничівського району, яке незаконно завезене, вибачитися перед мешканцями району за завдану шкоду та компенсувати завдані збитки. Неприпустимо, коли працівники підприємств, які збирають львівське сміття, на своїх сміттєвозах , під покровом ночі, скидають сміття у сусідній області, - йде мова у листі, підписаному головою райради Андрієм Бадзюнем.

Також Андрій Бадзюнь попереджає, що у випадку ігнорування проблеми громада району буде звертатися до Генеральної прокуратури та Кабінету міністрів України з проханням дати правову оцінку діям міського голови Львова.

«Я переконаний, що з таким бюджетом, як у Львові, вже давно можна побудувати сміттєпереробний завод. І не один. Тому прошу Вас з усією відповідальністю розглянути моє звернення. І, хочу підкреслити, що не варто переводити у політичну площину питання сміття, створюючи образ мученика, а краще чітко відповісти: в які терміни нарешті вирішиться проблема зі «львівським» сміттям, яке почергово мандрує Україною?»

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на полігон поблизу селища Іваничі вночі 20 квітня три автомобілі нелегально завезли і скинули сміття зі Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 23 Квітня 2017 02:16
Правильно, а ще краще зібратись грошима і відвести сміття у вихідний день на театральну площу Львова, або під будинок Садового і після цього впевнений мандрування львівського сміття припиниться
Мешканець Показати IP 23 Квітня 2017 07:22
Просто противно читати.Садовий що,"старший" по сміттю.Є фірми,які мають договори з міськрадою Львова про вивіз сміття і виконують його.Полігон закритий,ось і шукають вихід.Так нехай "доблесні"правоохоронці і екологи слідкують за цим.Просто при чому тут Садовий?
Волинянин Показати IP 23 Квітня 2017 08:49
Для чого ви так піарите Садового що тепер я змушений буду за його голосувати а не за Порошенка.
василь Показати IP 23 Квітня 2017 09:38
Я точно знаю, що Садовий кістка в горлі Пороха, це його прокуратура закрила полігон для сміття, щоб його дискредитувати і т.д.
Анонім до василь Показати IP 23 Квітня 2017 12:14
Ну звичайно. Мученик Садовий - всі йому палки в колеса ставлять. Щоб ви собі уявляли - тільки за 2016 рік доходи від туризму у Львові (ті що офіційно в бюджет попали - біля 70 млн) і це не в кращі часи. Я думаю навіть якщо брати тільки ці скромні доходи за рік, помножити на каденцію садового і врахувати той факт, що грибовецьке сміттєзвалище вже давно потрібно було закрити, то побудувався б не один завод з переробки сміття. Але це в тому випадку якби в Львові був справжній господарник, а не позер, з претензією на європейського управлінця. Як там у військових - в критичній ситуації ти впадеш до рівня своєї підготовки, а не до рівня своїх очікувань. А так да - порох винуватий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus